Stagiair Mediaproductie bij Tikkie

Organisatie
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

In het kort

Ben jij creatief, en heb je gevoel voor voor design, marketing en communicatie? En lijkt het je tof om mee te werken aan een van de meest succesvolle apps in Nederland? In het design-team van Tikkie zoeken we een Stagiair!Je kent Tikkie natuurlijk al van de betaalverzoekjes, maar inmiddels kun je via onze app steeds meer.

Denk aan cashback-acties op je favoriete flesje frisdrank, of via de app doneren aan een goed doel. Voor dit soort (marketing)acties werkt Tikkie samen met bekende merken zoals Coca-Cola, Heineken en Het Rode Kruis.

Als Stagiair ondersteun je het design team van Tikkie bij het ontwerp en de productie van allerlei marketing en campagne-materiaal: van cards, animaties en GIFjes tot flyers, video’s, en splash screens voor in de app.

Je werk

Tot jouw activiteiten behoren:

 • Je werkt aan nieuwe concepten en materiaal voor campagnes in Tikkie
 • Je vertaalt concepten naar gedetailleerde visuals voor gebruik in de app
 • Je maakt presentaties, voor intern en extern publiek
 • Je ondersteunt het Tikkie marketing team met design, animaties, prints, etc.
 • Je ontwerpt kleine nieuwe features of verbeteringen van de Tikkie app
 • Je werkt altijd onder aansturing en begeleiding van de senior designers van Tikkie

Je werkomgeving

Tikkie is initiatief van ABN AMRO. In het voorjaar van 2016 maakte een klein team de app. De eerste week had Tikkie al 25.000 fans. Vier jaar later staat de teller op bijna 7 miljoen gebruikers. We maken betalen en voorschieten steeds leuker, bijvoorbeeld met eigen bedankgifje.


Vanaf ons kantoor aan het Leidseplein werken we in Agile teams aan allerlei nieuwe functies en verbeteringen voor Tikkie. Als design-stagiair werk je vooral samen met het design team, maar daarnaast ook met software-developers, marketeers en copywriters in een creatieve, flexibele en relaxte sfeer.

Je profiel

 • Je zit in het derde of vierde jaar van een grafische MBO / HBO opleiding, op bijvoorbeeld het Grafisch Lyceum of het Mediacollege Amsterdam / CMD.
 • Je bent bedreven met ontwerpen voor allerlei doeleinden: web, print, animaties, etc.
 • Je kunt goed overweg met Photoshop, Illustrator en/of InDesign—en liefst ook met Figma, Sketch, Principle en/of After Effects
 • Je hebt een proactieve en enthousiaste instelling
 • Je bent accuraat en zorgvuldig
 • Je werkt graag samen en bent lekker sociaal
 • Je bent vanaf 1 april minimaal 3 maanden lang 4 dagen per week beschikbaar om mee te werken.

We bieden

Een stagevergoeding afhankelijk van je opleidingsniveau

Interesse?

Ben je geïnteresseerd? Reageer dan nu op deze vacature. Neem voor meer informatie contact op met Tim Dekens, UX Designer bij Tikkie via mail: tim.dekens@nl.abnamro.com We maken graag kennis met je.


Gelijke kansen voor iedereen


Het succes van onze organisatie staat of valt met de kwaliteit van onze mensen en de ideeën die zij hebben. Echt verrassende inzichten en innovatieve oplossingen voor onze klanten ontstaan door een samenspel van culturen, kennis en ervaring. Daarom is diversiteit voor onze organisatie ontzettend belangrijk. Om ervoor te zorgen dat alle collega’s binnen ABN AMRO hun kwaliteiten kunnen ontplooien, stimuleren we een inclusieve cultuur waarin iedereen zich betrokken en gewaardeerd voelt.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages