Eventmanagement (afstudeer) stagiair

Organisatie
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant

In het kort

New10 is een van descale-up’svan ABN AMRO. We zetten de nieuwe norm in zakelijke kredietverlening met een volledig digitale en superieure klantervaring voor MKB-bedrijven. Onze customer journey is snel, simpel en overzichtelijk: ondernemers of intermediairs weten binnen 15 minuten of ze geld kunnen lenen, waarmee ondernemers hun dromen kunnen realiseren. We zijn ambitieus, creatief en innovatief. We combineren het beste van twee werelden: de executiekracht van een scale-up en de kennis & kunde van de bank.

Vanwege onze groei zijn wij per februari 2021 op zoek naareenEventmanagement(afstudeer) stagiair.

Je werk

Jouw rol is een van de belangrijkste binnen New10. Als Eventmanagement(afstudeer) stagiair ben je verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van alle evenementen binnen New10 en evenementen in samenwerking met ABN AMRO, zowel online als fysiek. Je verzorgt en coördineert team evenementen zoals ons zomerfeest of kerstdiner, interne en externe evenementen met sprekers, demo’s of andere grote bijeenkomsten. Er is voldoende ruimte om eigen ideeën in te brengen en deze volledig uit te rollen.

In jouw rol ben je ook verantwoordelijk voor het soepel verlopen van het kantoor en het tevredenstellen van onze collega's. Je bent verantwoordelijk voor alles wat op de werkvloer gebeurt: je zorgt dat het kantoor schoon, comfortabel en veilig is en dat de kantoorsfeer positief is. Als je een scriptie moet schrijven, zorgen we ervoor dat je genoeg tijd en de juiste ondersteuning hebt.

Je zult komen te werken in het People and Business Management Team bestaande uit drie andere collega’s (Business Manager, Chief Hapiness Officer en Office & Event Manager).

Je werkomgeving

New10 bevindt zich in een pand van Spaces, gelegen naast het Amstelstation. In het pand bevinden zich veel andere innovatieve en jonge bedrijven, is er een open en dynamische werksfeer en altijd tijd voor een goede koffie. New10 zit hier in een aparte werkruimte, met eigen systemen en een eigen mindset: alles om de nieuwe standaard te kunnen neerzetten. Je komt terecht op een energieke werkplek, waar je gaat werken in een team van jonge, ambitieuze en gedreven collega’s! In verband met het corona virus zal deze stage gedeeltelijk vanaf kantoor en thuis zijn.

Je profiel

• HBO/WO relevante studie zoals Eventmanagement,Facility Management, Communicatie, Business Studies en anderen

• Je collega’s van dienst zijn en tevreden stellen zijn je drijfveren

• Ervaring in evenementenorganisatie(pre)

• Vloeiend in Nederlands en Engels

• Zeer gemotiveerd en ambitieus

• Je werkt gestructureerd en bent punctueel

• Beschikbaar voor 32 uur per week gedurende 4 - 6 maanden

We bieden

• Stagevergoeding(indicatie €300-€500 per maand)

• Een kans om persoonlijk te groeien

•Ondersteuning bij eventuele scriptie/onderzoek. Wij bieden een vaste stagebegeleiding

• Een kans om een breed scala aan capaciteiten, vaardigheden en kennis te leren

• Regelmatige training en coaching op het gebied van persoonlijke ontwikkeling

• Veel informele activiteiten metNew10zoals wekelijkse borrels en feesten

Interesse?

Voor meer informatie neem contact op met onze Office & Event Manager Marleene van der Grient, tel. +31631351360 (bereikbaar maandag t/m donderdag)

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages