Stagiair Commercial Support

Organisatie
ING
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

Wie ben jij?

Je zit in je derde jaar of afrondende fase van je HBO/WO studie en wilt graag kennis op doen in de financiële c.q. vastgoedsector. Voor een periode van 6 maanden wil je ervaren hoe een innovatief en ambitieus bedrijf binnen de ING functioneert. Je staat open voor verandering en bent samenwerkingsgericht. Bovenal ben je accuraat, assertief, initiatiefrijk, stressbestendig en heb je affiniteit met data. Tot slot beheers je de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift, ben je bedreven in MS Word, Excel, Outlook en leer je jezelf makkelijk nieuwe systemen aan.

Je werkomgeving

Je werkt bij ING Real Estate Finance (REF), de specialist in financiering van commercieel vastgoed (kantoren, winkels, bedrijfsruimten en residentieel). REF biedt maatwerk geleverde financieringsconstructies zoals hypothecaire kredietverlening, projectfinanciering, balansfinanciering maar ook structured finance. Je maakt onderdeel uit van het regiokantoor in Amsterdam, waar met name (niet institutionele) klanten worden bediend die actief zijn op de Nederlandse vastgoedmarkt.

Jouw belangrijkste taken en verantwoordelijkheden

Bij Real Estate Finance bieden wij een meewerkstage plek aan als Commercial Support. Hier leer je de commerciële activiteiten welke met name zijn gerelateerd aan taxatieprocessen. Je ondersteunt collega’s binnen het Commercial Support en Accountmanagement team bij het bewaken van de datakwaliteit. Jouw focus zal vooral op het verwerken van de huurupdates liggen. Denk hierbij aan het lezen, invoeren en archiveren van huurcontracten. Ook het uitzetten van taxaties is iets waar jij mee te maken zal krijgen. Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van mutaties op huur- en taxatiegegevens en het controleren op de juistheid van gegevens. Een administratieve functie waarbij jij verantwoordelijk bent voor de verwerking en de invoer van gegevens. Accuratesse is dan ook een echte must.

Wat wij bieden:

Je werkt bij dé specialist in financiering van commercieel vastgoed. ING biedt je een uitdagende en leerzame positie in een enthousiast team met jarenlange ervaring binnen de sector. Je wordt begeleid door je collega’s en komt diverse uitdagingen en mogelijkheden tegen om te ontdekken waar je kwaliteiten liggen. Hiervoor ontvang je een passende maandelijkse stagevergoeding.

Wat wij vragen:

  • 3e jaars HBO/WO student of ben je in de afrondende fase;
  • Je dient ingeschreven te staan bij een HBO of WO opleiding;
  • Je bent 36 uur in de week beschikbaar voor een periode van 6 maanden;
  • Je bent accuraat, leergierig en steekt graag de handen uit de mouwen;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Je bent bedreven in MS Word, Excel, Outlook en leert makkelijk nieuwe systemen;
  • Affiniteit met vastgoed is een pré.

Solliciteren:

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Solliciteer dan direct via onderstaande contactgegevens met jouw CV en motivatie en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Mocht je nog vragen hebben bel met of mail dan naar Paul van Haaren (Hoofd Commercial Support) 06-42118701 / Paul.van.Haaren@ing.com

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ING

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages