Afstudeer-/meewerkstage Communicatie (Operational Risk Management)

Organisatie
Opleidingsniveau
HBO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant

Zo ziet jouw baan eruit

Ben je student Communicatiewetenschappen en ben je op zoek naar een interessante en uitdagende stage/afstudeeropdracht? Denk dan eens aan een stage bij Operational Risk Management van de Volksbank!

Over de stage
Wat heeft Operational Risk Management dan met communicatie te maken? Alles!! Binnen ons vakdomein ontwikkelen we onder andere beleid, procedures, instructies zodat managers en directeuren in staat worden gesteld om risico’s in hun eigen werkveld goed te kunnen identificeren en beoordelen en ook weten hoe met deze risico’s om te gaan. Uitleg van methodieken en technieken is daarin key en daarom willen we vanaf nu ook nadrukkelijk onze communicatiestrategie en -middelen tegen het licht houden. Kom jij ons daarbij helpen?

De afdeling waar deze stageopdracht loopt is ORMC (Operational Risk & Management Control) maar we werken voor dit onderwerp graag samen met de collega's van de afdeling Corporate Communication.

Wat zoeken we?
Wij zoeken een student die past bij de Volksbank en zich thuis voelt binnen onze organisatie.

Dit betekent dat:

  • Je een hbo- of wo-studie volgt in de richting van communicatiewetenschappen;
  • Je zit minimaal in je 3e (wo) of 4e (hbo) jaar;
  • Je bent beschikbaar voor een periode van 6 maanden (start in overleg);
  • Je enthousiast en leergierig bent en aantoonbare affiniteit hebt met bancaire dienstverlening;
  • Je ervaring hebt met opzetten van diverse vormen van instructie materialen.
Zoeken wij jou?
Wacht dan niet, klik op de "sollicitatiebutton" en reageer op deze stageopdracht! Laat je motivatie en cv achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vragen?
Bij vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Eva Dankers, Corporate Recruiter via 06 - 537 62 809 | eva.dankers@devolksbank.nl.

Dit krijg je van ons

Uitdagende stageopdracht

Veel ruimte om de stageopdracht naar eigen inzicht in te vullen, zodat je na je opleiding gemakkelijker een baan kunt vinden die goed bij je past. Dit betekent veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid.

Opbouw netwerk

De Volksbank is groot genoeg om jouw persoonlijke doelen waar te maken en compact genoeg om zichtbaar impact te hebben. Tijdens jouw stage heb je de mogelijkheid om eens kennis te maken met diverse afdelingen. Je kunt aansluiten bij ons jongeren netwerk JongVolk .

Goede doorgroeimogelijkheden

Ben jij enthousiast, heb je een frisse blik en wil je graag collega worden? Wij gaan graag in gesprek met je over een volgende stap!

Flexibele werkomgeving

We kiezen voor een goede balans tussen werk en vrije tijd. Jij bepaalt - in overleg - zelf wanneer je werkt. 4x9 of om de files heen reizen is geen probleem.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: de Volksbank

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages