HBO/WO Meewerkstage bij ING Zakelijke Kredieten

Organisatie
ING
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

HBO/WO Meewerkstage bij ING Zakelijke Kredieten

Ben jij enthousiast, administratief sterk en is communicatie jouw sterke kant? En ben je geïnteresseerd in sales, klanten en collega’s helpen?Dan is ING Zakelijke Kredieten opzoek naar jou!

Je werkomgeving

De afdeling Zakelijke Kredieten is in augustus 2016 van start gegaan en bestaat uit circa 200 medewerkers. In elk ‘Customer Loyalty Teams’ van circa 9 medewerkers worden kredietaanvragen, -wijzigingen en tussentijdse kredietbeoordelingen behandeld. Onze manier van werken is geheel in lijn met het Agile gedachtengoed, zoals het in grote delen binnen ING is geïmplementeerd. De zelfsturende teams proberen klantwensen niet alleen waar te maken, maar zelfs te overtreffen.

De purpose van onze afdeling is ‘wij bieden de beste service, zodat ondernemers kunnen ondernemen!’ Onze ambitie is ondernemers (proactief) nog meer gemak bieden en onze commerciële activiteiten vergroten. Dat vereist snelle en kwalitatief hoogwaardige service die zorgt voor het optimaliseren van de beleving van onze (potentiële) klanten. Het fundament van deze dienstverlening zijn medewerkers die het beste uit zich zelf en anderen halen.

Wij zijn een dynamische afdeling die zich op het gebied van cultuur sterk ontwikkeld. Ons streven is om de ideale werkomgeving te zijn die door medewerkers wordt ervaren als ‘the place to be’. Momenteel wordt er door COVID-19 door iedereen vanuit huis gewerkt.

Dit ga je doen

Je gaat samen met andere members, op afstand,de zakelijke klant bedienen op het gebied van kredietverlening. Tijdens je stage bent je verantwoordelijk voor het verwerken van verschillende klantverzoeken. Denk hierbij aan werkzaamheden als: verwerken nieuwe financieringsaanvragen, wijzigingsverzoeken, deals sluiten, jaarcijfers invoeren, risicoanalyses enz.

Naast de reguliere werkzaamheden krijg je de tijd om verschillende opdrachten en analyses uit te voeren, gericht op jouw interesses binnen het vakgebied. Op basis van deze analyses trek je conclusies en geef je aanbevelingen die bruikbaar zijn op de werkvloer van de Super Circle. Je participeert in verschillende interne projecten, gespitst op jouw interesse! Als je laat zien dat je meer verantwoordelijkheden/taken kunt en wilt opnemen, krijg je binnen het team alle ruimte en volop ondersteuning om zelfstandig aan de slag te gaan. Bij onze afdeling heb je de mogelijkheid om je 4 dagen te werken van 9 uur, ons streven hierbij is dat je minimaal 3 dagen volledig meewerkt met de teams, waardoor je 1 dag kan gebruiken voor schoolopdrachten.

Wie ben jij?

Je herkent jezelf in het volgende profiel:

- Je volgt een relevante HBO of WO opleiding

- Je bent4-6 maanden fulltime beschikbaar

- Je bent pro-actief en je kunt zelfstandig en planmatig werken

- Je hebt een sterk ontwikkeld analytisch vermogen

- Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden

Bepaal in overleg je werktijden

Je krijgt een marktconforme stagevergoeding. We kijken samen naar de beste verdeling van je werkdagen/uren. Je kunt jouw stage dus goed combineren met eventuele verplichtingen die je hebt op je opleiding. Deze stage start in augustus of september 2021. De standplaats is Amsterdam, echter werk je voornamelijk vanuit je eigen huis.

Ben je enthousiast?
Klik dan op Solliciteren. Graag ontvangen wij jouw CV en motivatiebrief in één document. We lezen in je brief naast je motivatie ook graag welke onderwerpen je interessant vindt en welke methodes vanuit je studie je zou willen toepassen tijdens je stage. Op basis hiervan kunnen we bepalen of er een match is tussen wat jij interessant vindt en de lopende projecten op onze afdeling.

Als je nog vragen hebt neem dan gerust contact op met Amber van Baarsen door te mailen naar Amber.van.Baarsen@ing.com of te bellen naar 0615045939

Let op! Om stage te kunnen lopen bij ING, moet je tijdens je stageperiode ingeschreven staan bij een Nederlandse onderwijsinstelling.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ING

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages