Innovatieve HR stage!

Organisatie
ING
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant

Wil je werkervaring opdoen binnen een internationale setting? Ben je geïnteresseerd in de ontwikkeling van jonge mensen? Ben je creatief en analytisch sterk? Lees vooral verder!

We hebben een afstudeer- of meewerkstageplek beschikbaar in het projectteam wat werkt aan de vernieuwing van het ING International Talent Programme, hét ING traineeship. Als stagiair word je onderdeel van een dynamisch team van 5. Ook in deze tijden waarin we allemaal thuiswerken, hebben we plek voor een stagiair en kunnen we je begeleiden!

Je hebt regelmatig contact met trainees en collega's uit de business, je hebt eigen verantwoordelijkheid binnen het team en er is ruimte voor eigen initiatief. Spreekt dit je aan? Weet je van aanpakken? Ben je een multi-tasker met affiniteit voor de ontwikkeling van jonge ambitieuze mensen? Dan is deze stage voor jou!

Waar kom je terecht?

Je komt te werken in een projectteam bestaande uit 3 HR collega’s, een huidige trainee en jij als stagiair. Samen werken we aan de vernieuwing van het ING International Talent Programme, het ING traineeship wat uit 8 tracks (richtingen) bestaat. Ons doel is het traineeship aantrekkelijk te houden voor onze kandidaten en business, en de ING strategie nog meer te laten terugkomen in het programma. Lees hier alles over het ING traineeship: https://www.ing.jobs/netherlands/traineeships.htm

Jouw werkzaamheden

Met het projectteam komen we een aantal keer per week (digitaal) samen. Om het traineeship ‘future proof’ te maken gebruiken we onze eigen ING innovatiemethode PACE. Een korte uitleg over PACE zie je hier: PACE: ING's way to innovate - YouTube . We staan nu aan het begin van dit project, in januari 2021 gaan we echt beginnen. Als stagiair ben je volwaardig onderdeel van het team! Dat betekent o.a. meedenken, je mening delen, onderzoek doen, trainees leren kennen en netwerken met de business. Heel praktisch kun je denken aan enquêtes/ interview- vragen en proces opstellen en afnemen, verschillende communicatie uitingen opstellen, marktonderzoek doen, in gesprek gaan met collega’s binnen HR en onze business. Binnen het team is de voertaal Nederlands, vrijwel alle communicatie daarbuiten zal in het Engels zijn.

Wat bieden wij?

- Een afstudeer- of meewerkstage met eigen verantwoordelijkheden

- Veel ruimte & waardering voor eigen initiatief

- Een ‘kijkje in de keuken’ bij een grote internationale organisatie

- Deel zijn van ons enthousiaste team

- Werken op een Agile manier

- De mogelijkheid voor het creëren van een eigen professioneel netwerk

- Een actief netwerk van stagiairs binnen heel ING

- Bij voorkeur een stage van minimaal 5 maanden (36 uur per week), startdatum: 1 februari 2021

- Een stagevergoeding

Jij bent iemand die:

- Weet van aanpakken

- Zelfstartend is

- Affiniteit heeft met selectie en ontwikkeling

- Accuraat en georganiseerd te werk gaat

- Oog voor detail heeft

- De Nederlandse en Engelse taal uitstekend beheerst en beschikt over goede communicatieve vaardigheden

- WO denk- en werkniveau heeft en gedurende de gehele stageperiode inschreven staat bij een Nederlandse HBO/universiteit

Wil jij ontdekken hoe het er in de praktijk aan toe gaat bij een groot bedrijf? Wil jij echt een relevante bijdrage leveren tijdens je stage? Wil jij ervaren hoe het is om Agile te werken in een dynamisch team?

Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton en upload jouw CV en motivatie.

Let op: om stage te kunnen lopen bij ING, moet je gedurende je gehele stageperiode ingeschreven staan bij een Nederlandse onderwijsinstelling.  

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ING

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages