Stage Project Management Officer ABN AMRO MeesPierson

Organisatie
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant

In het kort

Ben je een nieuwsgierige en ondernemende HBO of WO-student(e)met interesse in de wereld van Project ManagementOffice(PMO)?Wil je werken aan projecten met impact die ertoe doen?Begin dan als stagiair(e) bijABN AMRO MeesPiersonen ondersteunonzedata analistenbij alles wat ze doen. Daar help je niet alleen onze vermogende klanten mee vooruit, maar steek je zelf ook nog enorm veel van op.Bij data &analyticszijn we op zoek naar tweestagiairesdie het PMO-team kunnen versterken.

Hoe ziet je werkdag eruit?

Samen met de scrummasters ben je de aanjager vandataprojectenbinnende data &analyticsafdeling vanABN AMRO MeesPierson. Hierbij houd je constant in beeld welke data analist met welk projectbezig is om ervoor te zorgen dat resultaten op het juiste moment worden aangeleverd als input voor andere projecten.Vanuit de scrum bijeenkomst krijg je een beeld van de voortgang van werkzaamheden van verschillende collega’s enbepaal je de planning voor het gehele project. Daarbij is het belangrijk dat je de wensen van meerdere stakeholdersophaalt en hierin meeneemt.

Daarnaast zijn we ook op zoek naar een stagiair dieondersteunend kan zijn bij een project waarbij wetriggersombouwen. Hierbijplan jerefinementsin, voor jecontrolewerkzaamhedenuit encheck je mailbox. Daarbij ben je ook bezig om inexceloverzichten te maken.Deze stage zit vol kansen, als jij je laat zien op de afdeling krijg je ook de vrijheid om zelfstandig belangrijke taken te vervullen binnen het team.

Wie ben jij?

Ben jij diegene die graag hands-on meewerkt en vind je het interessant om metbigdata te werken. Ben je iemand die goed het overzichthoudten makkelijk collega’s benaderd.Werk jij zorgvuldig en heb je oog voor detail?Ben je ondernemend en nieuwsgierig om te onderzoeken wat het beste is voor de afdeling. Dan zijn we op zoek naar jou!

  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;  

  • Je beschikt over minimaal HBO/WO opleidingsniveau;  

  • Je zoekt vanaf februari 2021 een stage voor minimaal 20 weken;  

  • Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar.  

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een mooie stage, zowel op kantoor als digitaal. Op dit moment is thuiswerken de norm.We hebben een digitaalonboardingsprogrammaontwikkeld zodat nieuwe stagiair(e)s zich snel onderdeel van het teamvoelen.Eris volop ruimte om te leren en te groeien, in beide omgevingen kun jij een schat aan ervaring opdoen. Uiteraard onderuitstekendebegeleiding van je stagebegeleider en naaste collega’s.

Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar je werkt ook actief aan je professionele ontwikkeling en het vergroten van je netwerk.CASt, de Club ABN AMRO Stagiairs, organiseert zowel inhoudelijke als sociale (online) evenementen. Daarnaast worden er maandelijksGo &See’sgeorganiseerdom kennis te maken met verschillende afdelingen binnen ABN AMRO, zo leer je de bank nog beter kennen. Ook krijg jede mogelijkheid omvia de ABN AMRO Academy je hard skills verder te ontwikkelen door middel van uitdagendee-learnings.Tot slot ontvang je van ons een mooie stagevergoeding.

Begin bij ons!

Werken bij ABN AMRO betekent werken aan projecten die ertoe doen. Werk dat impact heeft op miljoenen klanten. En daarvoor hebben we mensen nodig die een verschil kunnen maken. Mensen zoals jij. Want er is nog een wereld te winnen.

Interesse? Reageer dan nu op deze vacature via de online sollicitatiebutton. Vragen? Neem voor meer informatie contact op met het Stagebureau via: 030 – 23 27 548 of abnamro.meespierson.stages@nl.abnamro.com

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages