Stage Services & Events bij ABN AMRO MeesPierson

ABN AMRO

Stage informatie

Organisatie: ABN AMRO

Opleidingsniveau:

Periode:

Type:

Vergoeding: Onbekend

Deze stage is niet meer vacant

Wil jij je inzetten om onze vermogende klanten de aandacht te geven die zij verdienen? Verzilver dan bij ABN AMRO MeesPierson je ambitie. Deze stage biedt je de mogelijkheid om leuke events te organiseren en om het kantoor te ondersteunen. Als je goed bent, kun je bij ons nog beter worden. Dit is je kans om ervaring op te doen bij de marktleider in Private Banking.

 

Een indicatie van jouw werkzaamheden:
• Voorbereiden van klantgesprekken
• Verwerken van klantopdrachten
• Correspondentie en contracten
• Begeleiden van uitdagende projecten
• Dossierbeheer
• Verzorgen van managementinformatie.
• Meewerken aan de organisatie van (klant)events
• Organiseren en notuleren vergaderingen
• Facilitaire ondersteuning
• Communicatie zowel intern als extern; persoonlijk, schriftelijk en telefonisch

Jij gaat samenwerken met de enthousiaste collega's in Maastricht. De stage start in januari voor een periode van tenminste 5 à 6 maanden.

Je bent enthousiast, een organisatietalent en initiatiefrijk. Je wilt werkervaring op doen in de financiële dienstverlening . Je bent ondernemend, niet bang om hard te werken en je toont initiatief. Je bent representatief en communiceert gemakkelijk in woord en schrift, je collega's en klanten kunnen op jou bouwen. Denk je dat je bij ons past? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Reactie van een stagiair
"Het leuke aan mijn stage vind ik de collega's. Veel van hen werken al lang bij de bank en beschikken over enorm veel kennis en ervaring. Ze zijn allemaal bereid om je te helpen en ook oprecht geïnteresseerd. Ik heb mij altijd welkom gevoeld. Daarnaast krijg je zelf veel vrijheid en verantwoordelijkheid om projecten op te starten en worden ideeën zeer gewaardeerd."

Werken bij ABN AMRO betekent: nog beter worden in wat je doet. ABN AMRO MeesPierson is in Nederland marktleider in Private Banking. Wij zijn de bank anno nu!

Wij bieden jou de mogelijkheid om kennis te maken met de wereld van de vermogende organisaties in een specialistische en professionele omgeving. Een mooie stage-opdracht, waar je een schat aan praktijkervaring opdoet in een omgeving waar volop ruimte is om te leren en te groeien.
We bieden een marktconforme stagevergoeding en een zeer goede begeleiding.

Wij zijn benieuwd naar jou!
Bel of mail onze recruiter voor deze stageplek. Je kunt je sollicitatiebrief, met motivatie en CV richten aan Marleen Bouwman, haar e-mailadres is Abnamro.MeesPierson.Stages@nl.abnamro.com.
Telefoon: 030-2327548.
www.abnamromeespierson.nl

Je kunt ons ook vinden op Social Media:
Facebook: www.facebook.com/stagebureauaamp
Twitter: www.twitter.com/stagebureauaamp
lInkedin:www.linkedin.com/stagebureauabnamromeerspierson

 

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding: Onbekend

Meer stages

Stages