HBO/MBO Meewerkstage ING Kantoren Rotterdam

Organisatie
ING
Locatie
Rotterdam
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

ING zoekt een gedreven HBO/MBO student die op zoek is naar een leerzame stage bij ING Kantoren.

Je laat klanten zich welkom voelen bij ING. Je geeft uitleg over de kantorenformule van ING en helpt klanten met internet- en mobiel bankieren. Zo kunnen klanten gemakkelijk en snel de eigen bankzaken regelen, maar ook terecht voor deskundig en persoonlijk advies.

Met deze stage kun je ervaring opdoen in de nieuwe ING kantoorformule, toonaangevend in Europa op het gebied van Sales en Service en daarnaast ervaring opdoen in een dynamische omgeving met veel klantcontact. Als stagiair bij ING word je volledig opgenomen in het team. Dit is ook niet zo vreemd, omdat je (afhankelijk van opleiding en ervaring) gewoon meedraait binnen de dagelijkse werkzaamheden op het gebied van sales en service, maar ook telefonisch klantcontact. Ook ten aanzien van de begeleiding geldt dat je hetzelfde wordt behandeld als jouw collega’s: je krijgt een ervaren collega toegewezen, die jou ondersteunt op inhoudelijk vlak en begeleidt waar nodig in jouw werkzaamheden. Daarnaast is er mogelijkheid tot het meelopen van gesprekken met experts, om zo je gespreksvaardigheden verder te ontwikkelen en kan je bijdragen aan de organisatie van informatie avonden voor klanten.

Wie ben jij?

Je bent een HBO/MBO student. Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Daarnaast werk je nauwkeurig en gedetailleerd en ben je altijd klantgericht. Je werkt ook goed samen met jouw collega’s, maar durft waar nodig wel zelf initiatief te nemen en voor jouw ideeën op te komen. Daarnaast herken je jezelf in het volgende profiel: - communicatief zeer vaardig - goede adviesvaardigheden – teamplayer.Daarnaast is het belangrijk dat je voor minimaal 20 weken beschikbaar bent.

Wat bieden wij?

Naast een interessante stage-opdracht, leer je tijdens jouw stage dus veel mensen kennen, kun jij bouwen aan je netwerk en maak je kennis met de manier waarop ING werkt aan een duurzame relatie met haar klanten. Na je studie zal dit zeker nog van pas komen!

Als stagiair bij ING heb je recht op een stagevergoeding van € 450 (hbo) of € 250 (mbo) per maand. Afhankelijk van jouw voorkeuren en mogelijkheden en de wensen van jouw manager, worden jouw uren verdeeld over de week. Je kunt jouw stage dus goed combineren met eventuele verplichtingen die je hebt op je opleiding.

Mocht je daarnaast een keer een vrije dag nodig hebben, dan kun je dit natuurlijk bespreken met jouw manager.

Meer weten of solliciteren?
Herken jij je in dit profiel en durf jij de uitdaging aan, dan maken we graag kennis met jou.

Heb je nog vragen over deze functie of over ING? Neem dan contact op met Maaike Popijus via maaike.popijus@ing.com.

Belangrijk om te weten: om stage te kunnen lopen bij ING, moet je gedurende je gehele stageperiode ingeschreven staan bij een Nederlandse onderwijsinstelling en voor de start van de stage in het bezit zijn WFT basis.

Dit betreft een stage voor een minimale duur van 20 weken.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ING

Locatie: Rotterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages