Stage Contentmarketing en Propositieontwikkeling ABN AMRO MeesPierson

Organisatie
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

In het kort

Ben jij dieExplorer, altijdnieuwsgierig omteontdekken, experimenteren en leren wat het beste is voor de klant? Ben je ambitieus en wil je meer uit je stageperiode halen dan alleen koffie halen en de vissenkom schoonmaken? Wil je een ervaring opdoenopde marketingafdeling van het hoofdkantoor van ABN AMRO MeesPierson? En meebouwen aan de grootste Private Bank van Nederland? Gabij ons aan de slag!

Wat je gaat doen

Als stagiaire bij ABN AMRO MeesPierson ben je volledig onderdeel van het team. Initiatief tonen, meedenken en kritisch zijnis erg belangrijk. Natuurlijk word je hier goed bij begeleid.Als Marketing Stagiaire ben je aangehaakt bij verschillende projecten . Denk hierbij aan contentmarketing (waaronder financialfocus.nl en het magazine), het privilege programma, Generation next Academy en de ontwikkeling van nieuwe proposities.Daarnaast krijg je de kans om de afdeling te ondersteunen met algemenemarketingtaken.

Wie zijn wij?

Het doel van onzemarketingactiviteitenis de klantenbeleving en de NPS score verbeteren.Je werkt op de marketing afdeling op het hoofdkantoor in Amsterdam( Zuidas )dat bestaat uit een team van ruim20 personen. Daarbinnen ben je onderdeel van hetMarketing Strategy Teamdat bestaande uit ongeveer12personen.

Wie ben jij?

  • Jij benteen derde- of vierdejaars hbo- of wo-studentmet relevante studierichting;
  • Jij bent beschikbaar voor minimaal 4 dagen;
  • Je bent niet bang om zaken die volgens jou efficiënter kunnen, aan te kaarten en/of te verbeteren;
  • Je bent communicatief vaardig en actiegericht
  • Je bentzelfstandig, ondernemendenbegint liever vandaag dan morgen!

Hebjeambitie op het gebied van MarketingStrategie en herken je jezelf inditprofiel? Neem dan contact op.

Wat bieden wij?

  • Een leerzame stage bij een toonaangevend bedrijf;
  • Veel eigen verantwoordelijkheid, maar ook veel begeleiding;
  • Een kans om je verder te ontwikkelen op het gebied van marketing;
  • Meewerken aan acties en campagnes:
  • Een leuk team van gezellige en ervaren collega’s.

Wij bieden jou een mooie stage, zowel op kantoor als digitaal. Op dit moment is thuiswerken de norm. Er is volop ruimte om te leren en te groeien, in beide omgevingen kun jij een schat aan ervaring opdoen. Uiteraard onder een uitstekende persoonlijke begeleiding.

Stagelopen bij ABN AMRO betekent nog beter worden in wat je doet. Het is dé manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen. Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar ook om het vergroten van je netwerk.CASt, de Club ABN AMRO Stagiairs, organiseert zowel inhoudelijke als sociale (online) evenementen. Naast al deze voordelen bieden wij jou natuurlijk een aantrekkelijke stagevergoeding.

Are you in?

Met geweldige mensen krijg je een geweldige werkomgeving. We vragen van jou om het beste uit jezelf te halen. Interesse? Reageer dan nu op deze vacature via de online sollicitatiebutton. Vragen? Neem voor meer informatie contact op met het Stagebureau via: 030 – 23 27 548 of abnamro.meespierson.stages@nl.abnamro.com

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages