HBO meewerkstage Employer Branding

Organisatie
ING
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

HBO meewerkstage Employer Branding
Als Stagiair Employer Branding word je uitgedaagd om te komen ervaren wat wij bij Employer Branding doen! Elke dag zijn wij bezig met het extern positioneren, uitdragen en verstevigen van het werkgeversmerk van ING. Het uitvoeren van arbeidsmarktcommunicatie campagnes voor de werving van de beste trainees, starters en professionals. Dus, word jij enthousiast van het aandragen van nieuwe ideeën om talent aan te trekken voor ING? Dan is deze stage perfect voor jou!

Dit ga je doen

Bij Employer Branding ondersteun je ons team bij onder andere het onderhouden van de carrièresite en ons LinkedIn kanaal. Denk hierbij aan werkzaamheden als: teksten redigeren, korte teksten schrijven, de website up-to-date houden. Daarnaast regel je interviews met collega’s voor testimonials, inclusief de fotografie.

Alle online communicatie via onze website en LinkedIn pagina analyseer je periodiek. Op basis van deze analyses trek je conclusies en geef je aanbevelingen. Verder ben je onderdeel van het stagebestuur van ING. Het doel van het stagebestuur is huidige stagiairs aan elkaar te verbinden en te netwerken. Je gaat samen met medestagiairs evenementen organiseren, netwerken en kennis opdoen.

Je bent proactief en niet bang om je mening te geven. Sterker nog, voor nieuwe ideeën kunnen we juist bij jou aankloppen. Voor feedback ook; je durft dit te geven en ook te krijgen. Als je laat zien dat je meer verantwoordelijkheden/taken kunt en wilt opnemen, krijg je binnen het team alle ruimte en volop ondersteuning om zelfstandig aan de slag te gaan.

Lees hier het verhaal van Bartu Parlak over zijn stage in het Employer Branding team: https://www.ing.jobs/nederland/Stages/verhalen/artikel/Bartu-Parlak.htm

Wie ben jij?

  • Je zit in het 3e jaar van de opleiding Communicatie, Marketing of een andere passende studierichting
  • Je werkt graag in teamverband en je wilt jezelf steeds verbeteren in wat je doet
  • Je Nederlands is perfect (niveau C1). Ook beheers je de Engelse taal goed (B2 niveau)
  • Je bent geïnteresseerd in nieuwe ontwikkelingen in social media
  • Je hebt ervaring met Google Analytics
  • Je bent proactief en bedenkt nieuwe ideeën om het werkgeversmerk ING in de markt te zetten
  • Je hebt humor, bent nieuwsgierig en flexibel

Wat bieden wij

Je krijgt een stagevergoeding van € 450 per maand voor een 36-urige werkweek. We kijken samen naar de beste verdeling van je werkdagen/uren. Je kunt jouw stage dus goed combineren met eventuele verplichtingen die je hebt op je opleiding. Deze stage van circa 5 maanden start in augustus/september 2021. Door de corona pandemie werken we momenteel (overwegend) thuis, maar we zorgen natuurlijk dat jij krijgt wat je nodig hebt voor een fijne leerzame stage.

Let op: Om stage te kunnen lopen bij ING, moet je tijdens je stageperiode ingeschreven staan bij een Nederlandse onderwijsinstelling.


Vragen?
Heb je vragen over de stage, bel dan met Marianne Consten 06 – 5268 7055. Of klik op ‘solliciteer’, we maken graag kennis met je!

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ING

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages