Afstudeerstage HBO Informatica - Opzetten CI/CD platform service

Organisatie
Locatie
's-Hertogenbosch
Opleidingsniveau
HBO
Periode
Type
Afstudeerstage
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

Zo ziet jouw baan eruit

Vind jij het leuk om onderzoek te doen naar het implementeren van een CI/CD platform en wil jij ervaring opdoen binnen een agile IT-omgeving met complexe IT-vraagstukken? Dan is deze stageopdracht perfect voor jou!

Elke organisatie heeft behoefte aan grote wendbaarheid, snel reageren op wat er om hun heen gebeurt. Niet voor niets dat overal Agile implementaties worden opgezet. Een succesfactor van wendbare organisaties is een IT organisatie die in staat is continu nieuwe functionaliteit in productie te zetten. Binnen De Volksbank hebben we die nog niet en gaan wij die nu opzetten.

De huidige automatisering van ITC krijgt steeds meer vorm, maar vooral op deelgebieden. Met een CI/CD platform willen wij standaarden voor onze IT teams definiëren die hun ontzorgen bij inrichting en gebruik van hun gereedschapskist; de ontwikkelomgeving, testtools, deploymentstraat en monitor en rapportagesystemen. Dit doen wij als onderdeel van een groot programma waarmee wij de IT organisatie klaar stomen om onze strategische ambities optimaal te ondersteunen: een digitale bank die staat voor de klant.

Jouw opdracht zal zich richten op het onderzoeken en wellicht deels implementeren van mogelijkheden om deze automatisering vorm te geven. Een omgeving die ITC collega’s repeterend werk uit handen gaat nemen zodat zij zich kunnen richten op de kern van hun activiteiten, het actueel maken en houden van de IT systemen.

Hier kom je te werken
Je komt te werken in Transitie Team ITC X.0 dat tot doel heeft de ITC organisatie te moderniseren in de manier van werken en het verregaand automatiseren van de IT werkzaamheden. Vanuit het transitie team zul je op verschillende onderdelen ondersteuning bieden aan het ontwikkelen en in gebruik nemen van CI-CD tooling en werkwijzen.

Zolang Covid-19 niet onder controle is, werk je zoveel mogelijk vanuit huis. Meetings vinden in principe online plaats met incidentele afspraken op kantoor. Je werkzaamheden zullen hierop worden aangepast.

Jouw kwaliteiten
Je bent leergierig en wil dan ook alle ins en outs leren van ICT binnen een complexe IT-omgeving. Je staat open voor feedback, durft vragen te stellen en toont hierin ook initiatief.

Verder heb je:

  • Een hbo-opleiding in de richting ICT/ Informatica of anders;
  • Affiniteit met de financiële dienstverlening.

Solliciteren?
Laat je motivatie en CV achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Nikki Gunnink, via nikki.gunnink@devolksbank.nl

Dit krijg je van ons

Uitdagende stageopdracht

Veel ruimte om de stageopdracht naar eigen inzicht in te vullen, zodat je na je opleiding gemakkelijker een baan kunt vinden die goed bij je past. Dit betekent veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid.

Opbouw netwerk

De Volksbank is groot genoeg om jouw persoonlijke doelen waar te maken en compact genoeg om zichtbaar impact te hebben. Tijdens jouw stage heb je de mogelijkheid om eens kennis te maken met diverse afdelingen. Je kunt aansluiten bij ons jongeren netwerk JongVolk .

Goede doorgroeimogelijkheden

Ben jij enthousiast, heb je een frisse blik en wil je graag collega worden? Wij gaan graag in gesprek met je over een volgende stap!

Flexibele werkomgeving

We kiezen voor een goede balans tussen werk en vrije tijd. Jij bepaalt - in overleg - zelf wanneer je werkt. 4x9 of om de files heen reizen is geen probleem.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: de Volksbank

Locatie: 's-Hertogenbosch

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding:

Meer stages