Stage Implementatie/Alerting Investment Centre ABN AMRO MeesPierson

Organisatie
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

In het kort

Dus jij bent graag de drijvende kracht achter topprestaties? Daar moet je wat mee doen! Wil jij bij een team horen dat jaarlijks ruim 2 miljoen effectentransacties uitvoert? Kan jij rustig en scherp blijven als je met grote portefeuilles werkt, terwijl de tijdslijnen zeer kort zijn? Dit is je kans om de professional te worden die je wilt zijn.

Binnen deze afdeling zijn er twee stageplekken beschikbaar, daarom vragen wij om je voorkeur naar alerting of implementatie aan te geven in jouw sollicitatie. Deze plekken onderscheiden zich op de volgende manier:

Implementatie

Je werkzaamheden zullen meer focussen op de technische aspecten van het werk. Je werkzaamheden zullen bestaan uit het zo goed mogelijk beheren van de ruim 33.000 vermogensbeheerklanten van ABN Amro MeesPierson en ABN AMRO. Dit wordt gedaan door middel van nieuwe klanten in beheer nemen, bestaande klanten onderhouden en wijzigingen aanbrengen, beleidswijzigingen doorvoeren en het uitoefenen van controles.

Alerting

Bij de afdeling alerting zit je tussen de beleggingsadviseurs en het global investment committee. Deze bijzondere positie biedt jou de mogelijkheid om kennis op te doen in verschillende aspecten. Zo krijg je inkijkje in het samenstellen van een model portfolio tot het contact met de klant. Je werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit ondersteunende taken bij het maken van klantberichten. Ook het maken en ontwikkelen van rapportages behoren tot jouw takenpakket. Daarnaast woon je iedere ochtend de MorningCall bij waarbij je helpt met het uitdragen van het laatste beleggingsnieuws naar alle beleggingsadviseurs. Daarnaast houd je je ook bezig met verschillende initiatieven om de afdeling constant verder te verbeteren.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Het ABN AMRO MeesPierson Investment Centre is er voor klanten die graag hun beleggingen uitbesteden aan lands grootste vermogensbeheerder. Onze afdeling voert de transacties uit die volgen uit ons beleggingsbeleid. Daarnaast ondersteunen wij onze adviseurs met het adviseren van de klant. Verder:

 • Het helpen en het maken van klantberichten en het ontwikkelen van rapportages;
 • Je wordt onderdeel van het expertisecentrum vermogensbeheer waar de vragen van onze adviseurs uit het hele land binnen komen;
 • Verder willen we een beroep doen op jouw innovatiekracht om binnen verschillende verbeterteams vermogensbeheer nog efficiënter en future proof te maken;
 • Tenslotte liggen er ook een aantal interessante taken op het gebied van communicatie met klanten en collega.

Wie ben jij?

Heb jij lef en ben jij nieuwsgierig genoeg om te onderzoeken, experimenteren en leren wat het beste is voor de klant? Jouw mening vinden wij belangrijk!

 • Jij bent degene waar onze klanten en collega’s op kunnen bouwen;
 • Ondanks onze begeleiding is het belangrijk dat je ook zelfstandig te werk kan gaan;
 • Je bent stressbestendig en je hebt een uitstekend analytisch vermogen;
 • Uitstekende MS Excel skills zijn een vereiste;
 • Je hebt enige affiniteit met de financiële wereld;
 • Je bent communicatief goed onderlegd;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je beschikt over minimaal HBO/WO opleidingsniveau;
 • Je zoekt vanaf februari 2021een stage voor minimaal 20 weken;
 • Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar om mee te werken.

Wat bieden wij?

Wij bieden joueen mooie stage,zowel op kantoor als digitaal. Op dit moment is thuiswerken de norm. Er is volop ruimte om te leren en te groeien, in beide omgevingen kun jij een schat aan ervaring opdoen. Uiteraard onder een uitstekende persoonlijke begeleiding.

Stagelopen bij ABN AMRO betekent nog beter worden in wat je doet. Het is dé manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen. Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar ook om het vergroten van je netwerk.CASt, de Club ABN AMRO Stagiairs, organiseertzowelinhoudelijke als sociale (online)evenementen. Naast al deze voordelen bieden wij jou natuurlijk een aantrekkelijke stagevergoeding.

Are you in?

Met geweldige mensen krijg je een geweldige werkomgeving. We vragen van jou om het beste uit jezelf te halen. Interesse? Reageer dan nu op deze vacature via de online sollicitatiebutton. Vragen? Neem voor meer informatie contact op met het Stagebureau via: 030 – 23 27 548ofabnamro.meespierson.stages@nl.abnamro.com .

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages