Afstudeerstage HBO Informatica - refactoren autorisatie-applicatie

Organisatie
Locatie
's-Hertogenbosch
Opleidingsniveau
HBO
Periode
Type
Afstudeerstage
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

Zo ziet jouw baan eruit

Vind jij het leuk om kennis op te doen van belangrijke ontwikkelingen op het gebied van front- en backend development en ervaring op te bouwen binnen een agile IT-omgeving met complexe IT-vraagstukken? Dan is deze stageopdracht perfect voor jou!

Voor deze stage ga je aan de slag bij het Platform Applicatie Cluster team. Binnen de Volksbank maken we gebruik van een applicatie voor de provisioning van certificaten en autorisaties in onze ESB. Het platform waar deze applicatie op draait en is gebouwd, is verouderd en moet worden vervangen.

Wat vragen we van jou:

  • Beoordeel de huidige applicatie;
  • Wat kan er slimmer of meer gebruikersvriendelijk;
  • Bouw een frontend en backend in lijn met de Volksbank standaarden (Angular en microservices).
Hier kom je te werken
De Platformteams bouwen aan de ruggengraat van de IT-organisatie. Hier zorgen we ervoor dat de infrastructuur, platformen en standaard tools op orde zijn. Daardoor kunnen onze klanten 24/7 betaalverzoekjes doen, hun rekening checken en producten afsluiten. Ook houden we criminelen buiten met geavanceerde cybersecuritymiddelen en zorgen we dat laptops en communicatiemiddelen van onze collega’s blijven werken.

Zolang Covid-19 niet onder controle is, werk je zoveel mogelijk vanuit huis. Meetings vinden in principe online plaats met incidentele afspraken op kantoor. Je werkzaamheden zullen hierop worden aangepast.

Jouw kwaliteiten
Je bent leergierig en wil dan ook alle ins en outs leren van ICT binnen een complexe IT-omgeving. Je staat open voor feedback, durft vragen te stellen en toont hierin ook initiatief. Zo ontwikkel jij je stap voor stap tot een vakbekwame DevOps engineer of developer.

Verder heb je:
  • Een hbo-opleiding in de richting ICT;
  • Affiniteit met de financiële dienstverlening.
Solliciteren?
Laat je motivatie en CV achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Angela Quick, via angela.quick@devolksbank.nl

Dit krijg je van ons

Uitdagende stageopdracht

Veel ruimte om de stageopdracht naar eigen inzicht in te vullen, zodat je na je opleiding gemakkelijker een baan kunt vinden die goed bij je past. Dit betekent veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid.

Opbouw netwerk

De Volksbank is groot genoeg om jouw persoonlijke doelen waar te maken en compact genoeg om zichtbaar impact te hebben. Tijdens jouw stage heb je de mogelijkheid om eens kennis te maken met diverse afdelingen. Je kunt aansluiten bij ons jongeren netwerk JongVolk .

Goede doorgroeimogelijkheden

Ben jij enthousiast, heb je een frisse blik en wil je graag collega worden? Wij gaan graag in gesprek met je over een volgende stap!

Flexibele werkomgeving

We kiezen voor een goede balans tussen werk en vrije tijd. Jij bepaalt - in overleg - zelf wanneer je werkt. 4x9 of om de files heen reizen is geen probleem.

Over...

De Volksbank gaat met de merken ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank en SNS de uitdaging aan om de menselijke maat in bankieren terug te brengen. Samen willen wij het huidige bankenlandschap in Nederland opnieuw vormgeven en oprecht de belangen van onze klanten voorop zetten door verantwoorde keuzes te maken in onze bedrijfsvoering.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: de Volksbank

Locatie: 's-Hertogenbosch

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding:

Meer stages