Afstudeerstage WO Artificial Intelligence - anomaly detection met opentracing

Organisatie
Locatie
's-Hertogenbosch
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Afstudeerstage
Vergoeding
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant

Zo ziet jouw baan eruit

Vind jij het leuk om kennis op te doen van belangrijke ontwikkelingen op het gebied van Artificial Intelligence en ervaring op te bouwen binnen een agile IT-omgeving met complexe IT-vraagstukken? Dan is deze stageopdracht perfect voor jou!

Door het invoeren van opentracing voor services binnen het applicatielandschap van de Volksbank is er een schat aan informatie beschikbaar gekomen over de werking, communicatie, fouten, patronen en andere inzichten met betrekking tot deze services. Het gedrag hiervan volgt vaste patronen (deels bepaald door de userinterfaces) maar heeft soms ook afwijkingen. Dit kan komen door nieuwe releases maar ook wanneer er verstoringen zijn.

Naast de voordelen die er zijn bij de analyse van huidige verstoringen of incidenten kan met opentracing ook gekeken worden naar verwachte gebruikspatronen in de toekomst. Met deze voorspellingen kan gekeken worden of het huidige gebruik afwijkt van de voorspellingen en kan voortijdig onderzocht worden of er ingegrepen moet worden nog voordat er een daadwerkelijke verstoring is opgetreden.

In deze opdracht ga je in sprak (bijvoorbeeld) aan de slag met de opentracing data (TB's aan data) op ons big data platform om zo automatisch inzichten te geven in hoeverre het huidige realtime gebruik overeen komt met de voorspellingen gebaseerd op historische data.

Hier kom je te werken
Je gaat werken binnen een van de scrum teams van de value organisatie. De software die we hier ontwikkelen, wordt door miljoenen mensen gebruikt. Denk aan een bankierapp, een digitale huismap waarin een financieel adviseur alle gegevens kan verzamelen voor een hypotheekaanvraag of de chatfunctie met een medewerker van het team klantcontact.

Zolang Covid-19 niet onder controle is, werk je zoveel mogelijk vanuit huis. Meetings vinden in principe online plaats met incidentele afspraken op kantoor. Je werkzaamheden zullen hierop worden aangepast.

Jouw kwaliteiten
Je bent leergierig en wil dan ook alle ins en outs leren van IT binnen een complexe, corporate omgeving. Je staat open voor feedback, durft vragen te stellen en toont hierin ook initiatief. Zo ontwikkel jij je stap voor stap tot een vakbekwame developer.

Verder heb je:

  • Een wo-opleiding in de richting Artificial Intelligence, Data Analyticsof vergelijkbaar;
  • Kennis en/of ervaring metbigdata, opentracing of artificial intelligence;
  • Affiniteit met de financiële dienstverlening.
Solliciteren?
Laat je motivatie en CV achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Nancy van de Wiel, via nancy.vandewiel@devolksbank.nl

Dit krijg je van ons

Uitdagende stageopdracht

Veel ruimte om de stageopdracht naar eigen inzicht in te vullen, zodat je na je opleiding gemakkelijker een baan kunt vinden die goed bij je past. Dit betekent veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid.

Opbouw netwerk

De Volksbank is groot genoeg om jouw persoonlijke doelen waar te maken en compact genoeg om zichtbaar impact te hebben. Tijdens jouw stage heb je de mogelijkheid om eens kennis te maken met diverse afdelingen. Je kunt aansluiten bij ons jongeren netwerk JongVolk .

Goede doorgroeimogelijkheden

Ben jij enthousiast, heb je een frisse blik en wil je graag collega worden? Wij gaan graag in gesprek met je over een volgende stap!

Flexibele werkomgeving

We kiezen voor een goede balans tussen werk en vrije tijd. Jij bepaalt - in overleg - zelf wanneer je werkt. 4x9 of om de files heen reizen is geen probleem.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: de Volksbank

Locatie: 's-Hertogenbosch

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding:

Meer stages