Afstudeerstage ICT security

Organisatie
Locatie
's-Hertogenbosch
Opleidingsniveau
HBO
Periode
Type
Afstudeerstage
Vergoeding
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant

Zo ziet jouw baan eruit

Vind jij het leuk om kennis op te doen van belangrijke ontwikkelingen op het gebied van IT security en ervaring op te bouwen binnen een agile IT-omgeving met complexe IT-vraagstukken? Dan is deze stageopdracht perfect voor jou!

Ons team Corporate Information Security Office & Business Continuity Management (CISO&BCM) binnen IT & Change (ITC) bestaat uit ongeveer 12 collega’s. Met dit team ondersteunen we de gehele Volksbank op het gebied van security & continuity.De werkzaamheden voor deze stage vinden plaats in Den Bosch, maar gezien de huidige omstandigheden wordt de komende periode voornamelijk vanuit huis gewerkt. CISO&BCM draagt bij aan de aantoonbare beheersing van het IT System Risk door het (laten) treffen van maatregelen om de veiligheid & continuïteit van het IT landschap & kritische bedrijfsprocessen van de Volksbank te waarborgen. We zeggen nee waar het moet, maar kijken ook naar hoe het wél kan.

Eenaankomend securitytalent als jij beschikt uiteraard over sterke communicatieve vaardigheden en een positief kritische grondhouding. Je hebt het lef om voor je mening te staan en durft lastige vragen te stellen die onze security professionals aan het denken zetten.Je hebt oprechte interesse in de mensen om je heen en je weet ze te overtuigen en te enthousiasmeren voor veranderingen. Verder is het belangrijk dat je proactief en zelfredzaam bent.

Door de grote diversiteit aan aandachtsgebieden van het Corporate Information Security Office zijn er momenteel meerdere opdrachten mogelijk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • De optimalisatie van de cloud risico analyse tools, in deze opdracht ligt de nadruk op pakketselectie / ontwikkelen van een generieke risico analyse tool.
  • Het bouwen van een securitywatch / alert functie, een dashboard waarin verschillende dreigingen actueel getoond worden voor diverse doelgroepen binnen de Volksbank.
  • Het herijken van de classificatie criteria voor de Continuïteit-score van de BIVC, een leuke onderzoeksopdracht waarbij je jezelf verdiept in de wereld van classificatie en continuïteit.
  • Het verbeteren van het compliance beleid 'security management', bij deze opdracht maak je de concrete vertaling van beleid naar meetbare implementatie van het beleid.
We gaan graag met jou in gesprek om te komen tot de juiste opdracht die past bij jouw profiel en persoonlijke leerdoelen!

Solliciteren?
Laat je motivatie en CV achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Angela Quick, via angela.quick@devolksbank.nl

Dit krijg je van ons

Uitdagende stageopdracht

Veel ruimte om de stageopdracht naar eigen inzicht in te vullen, zodat je na je opleiding gemakkelijker een baan kunt vinden die goed bij je past. Dit betekent veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid.

Opbouw netwerk

De Volksbank is groot genoeg om jouw persoonlijke doelen waar te maken en compact genoeg om zichtbaar impact te hebben. Tijdens jouw stage heb je de mogelijkheid om eens kennis te maken met diverse afdelingen. Je kunt aansluiten bij ons jongeren netwerk JongVolk .

Goede doorgroeimogelijkheden

Ben jij enthousiast, heb je een frisse blik en wil je graag collega worden? Wij gaan graag in gesprek met je over een volgende stap!

Flexibele werkomgeving

We kiezen voor een goede balans tussen werk en vrije tijd. Jij bepaalt - in overleg - zelf wanneer je werkt. 4x9 of om de files heen reizen is geen probleem.

Over...

De Volksbank gaat met de merken ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank en SNS de uitdaging aan om de menselijke maat in bankieren terug te brengen. Samen willen wij het huidige bankenlandschap in Nederland opnieuw vormgeven en oprecht de belangen van onze klanten voorop zetten door verantwoorde keuzes te maken in onze bedrijfsvoering.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: de Volksbank

Locatie: 's-Hertogenbosch

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding:

Meer stages