Meewerkstage Propositiemarketeer SNS

Organisatie
Locatie
Utrecht
Opleidingsniveau
HBO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

Zo ziet jouw baan eruit

SNS zoekt een enthousiaste, gedreven stagiair voor Team Proposities. Dit team is continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe (dienstverlenende) proposities om het onderscheidend vermogen van SNS te versterken. Als stagiair help je mee met het ontwikkelen van proposities en ondersteun je het team van A tot Z.

Als stagiair propositiemarketeer vertaal je de merk- en klantbeloften naar onderscheidende proposities. Je gebruikt data om inzichten te creëren, ideeën op te doen en de impact van de proposities zichtbaar te maken. Vanzelfsprekend werk je ook de klantreis en business case uit. Je helpt mee bij toetsing en aanscherping van propositieconcepten. Ook de introductie van nieuwe proposities, richting klanten én adviseurs in de winkels, is een belangrijk onderdeel van deze rol.

Jouw werkzaamheden zijn als volgt:

  • Dagelijkse ondersteuning van Team Proposities en de Propositie Marketeer
  • Je helpt wensen van onze klanten en adviseurs te identificeren en te vertalen tot nieuwe propositiekansen. Dit doe je samen met de Propositie Marketeer.
  • Je ondersteunt bij de voorbereiding en uitvoering van alle noodzakelijke processtappen die horen bij propositieontwikkeling binnen de bank
  • Je vertaalt onze merk- en propositiestrategie naar concrete activiteiten en implementeert deze samen met je marketing en communicatie collega’s via alle relevante, interne en externe kanalen.
  • Je ondersteunt de Propositie Marketeer in het managen van stakeholders om de doelen te bereiken.
  • Je analyseert en gebruikt data voor evaluatie en aanscherping van proposities.
Jouw kwaliteiten
Wij zijn op zoek naar iemand met een optimistische, flexibele werkhouding en een hands-on mentaliteit. Je bent proactief, resultaatgericht, open, een teamspeler en beschikt over een goede dosis humor en lef. Beschik jij daarbij over uitstekende communicatieve vaardigheden, een vlotte schrijfstijl en een goede beheersing van de Nederlandse taal? Dan maken we graag kennis met jou.

En verder:
  • Je volgt een wo of hbo opleiding in de richting van marketing of bedrijfseconomie
  • Je hebt een sterk ontwikkeld conceptueel vermogen en een commerciële drive
  • Affiniteit met innovatie (op het gebied van financiën).
Let op: Ben je onlangs afgestudeerd en zou je toch nog graag een stage willen lopen? Reageer dan gerust. Gezien de huidige omstandigheden werken we voornamelijk vanuit huis.

Solliciteren?
Laat je motivatie en CV achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Angela Quick, via angela.quick@devolksbank.nl


Dit krijg je van ons

Uitdagende stageopdracht

Veel ruimte om de stageopdracht naar eigen inzicht in te vullen, zodat je na je opleiding gemakkelijker een baan kunt vinden die goed bij je past. Dit betekent veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid.

Opbouw netwerk

De Volksbank is groot genoeg om jouw persoonlijke doelen waar te maken en compact genoeg om zichtbaar impact te hebben. Tijdens jouw stage heb je de mogelijkheid om eens kennis te maken met diverse afdelingen. Je kunt aansluiten bij ons jongeren netwerk JongVolk .

Goede doorgroeimogelijkheden

Ben jij enthousiast, heb je een frisse blik en wil je graag collega worden? Wij gaan graag in gesprek met je over een volgende stap!

Flexibele werkomgeving

We kiezen voor een goede balans tussen werk en vrije tijd. Jij bepaalt - in overleg - zelf wanneer je werkt. 4x9 of om de files heen reizen is geen probleem.

Over...

De Volksbank gaat met de merken ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank en SNS de uitdaging aan om de menselijke maat in bankieren terug te brengen. Samen willen wij het huidige bankenlandschap in Nederland opnieuw vormgeven en oprecht de belangen van onze klanten voorop zetten door verantwoorde keuzes te maken in onze bedrijfsvoering.

SNS is dé bank die snapt waar Nederlanders op het gebied van hun geldzaken behoefte aan hebben. SNS staat haar klanten bij in hun financiële leven en maakt hen financieel weerbaar. Ze doet dat door naast de klant te staan, op een eenvoudige en menselijke manier. Omdat geldzaken menszaken zijn. Dat vindt SNS heel normaal.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: de Volksbank

Locatie: Utrecht

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages