Stage Retail Investments ABN AMRO MeesPierson

Organisatie
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

In het kort

Vind je het leuk om mee te werken en je in te leven in onze vermogende klanten? Verdiep jij je graag in de achtergronden van onzeSpecialistenVermogensbeheer? Wat houdt het inom onze specialisten optimaal te ondersteunen en een duurzame relatie met onze klanten op te bouwen?Maak werk van je doelen en ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk. Vertel ons jouw verhaal! Wij zijn benieuwd!

Retail Investments is verantwoordelijk voor Vermogensbeheer dienstverlening aan Retail klanten met een belegd vermogen van €50.000 tot €500.000. Je werkt samen met een groep enthousiaste Assistent Vermogensspecialisten binnen ABN AMRO MeesPierson Retail Investments. De specialisten werken vanuit vier clusters in het land: Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch en Zwolle. Het centrale team assistenten is gevestigd in Utrecht. Jouw werkplek is in Utrecht, met mogelijkheid tot flexwerken.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Je ondersteunt de specialisten bij uiteenlopende werkzaamheden, zodat zij zoveel mogelijk tijd aan klanten kunnen besteden. Zo stel je klantdossiers samen, ontvang je inkomende telefonie van klanten, maak je klantafspraken en ondersteun je het team bij administratieve taken.

Verder:

 • Zorg je voor het gereed maken en verdere afhandeling van nieuwe vermogensbeheer contracten;
 • Vraag je ontbrekende gegevens op, werkt ze verder uit en verwerkt ze in de juiste systemen;
 • Bewaak je de doorlooptijden van de afhandeling van het verkoopproces en signaleert stagnatie;
 • Ondersteun je de (adjunct) manager(s) bij het verzamelen van management informatie;
 • Bereid je weekstarts en team overleggen voor;
 • Denk je mee over verbeteren van onze processen en kom je actief met verbeterideeën;

Wie ben jij?

Heb jij lef en ben jij nieuwsgierig genoeg om te onderzoeken, experimenteren en leren wat het beste is voor de klant? Jouw mening vinden wij belangrijk!

Verder:

 • Jij bent degene waar onze klanten en collega’s op kunnen bouwen;
 • Ondanks onze begeleiding is het belangrijk dat je ook zelfstandig te werk kan gaan;
 • Je werkt nauwkeurig en hebt oog voor detail;
 • Je bent communicatiefgoed onderlegd;
 • Je hebt enige affiniteit met de financiële wereld;
 • Jehebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je hebt de mogelijkheid om te thuiswerken;
 • Je beschikt over minimaal MBO niveau 4 of HBO opleidingsniveau;
 • Je zoekt vanaf februari 2021 een stage voor minimaal 20 weken waarin je minimaal 4 dagen per week meewerkt;

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een mooie stage, zowel op kantoor als digitaal. Op dit moment is thuiswerken de norm. Er is volop ruimte om te leren en te groeien, in beide omgevingen kun jij een schat aan ervaring opdoen. Uiteraard onder een uitstekende persoonlijke begeleiding.

Stagelopen bij ABN AMRO betekent nog beter worden in wat je doet. Het is dé manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen. Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar ook om het vergroten van je netwerk.CASt, de Club ABN AMRO Stagiairs, organiseert zowel inhoudelijke als sociale (online) evenementen. Naast al deze voordelen bieden wij jou natuurlijk een aantrekkelijke stagevergoeding.

Are you in?

Met geweldige mensen krijg je een geweldige werkomgeving. We vragen van jou om het beste uit jezelf te halen. Interesse? Reageer dan nu op deze vacature via de online sollicitatiebutton. Vragen? Neem voor meer informatie contact op met het Stagebureau via030 – 23 27 548of abnamro.meespierson.stages@nl.abnamro.com .

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages