Stage Marktonderzoek ABN AMRO MeesPierson

Organisatie
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

In het kort

Ben jij een bachelor- of een masterstudent en zoek je een gave stage? Ben je ambitieus en wil je meer uit je stageperiode halen dan alleen koffie halen en de vissenkom schoonmaken? Wil je een ervaring opdoen om nooit te vergeten? Bij de marketingafdeling van het hoofdkantoor van ABN AMRO MeesPierson? En meebouwen aan de grootste Private Bank van Nederland? Ga dan aan de slag als stagiair marktonderzoek.

Wie zijn wij?

Op de afdeling marketing strategie van ABN AMRO MeesPierson werken we met ambitieuze professionals, verdeeld over verschillende specialismes. Zelf maak je deel uit van het onderzoeksteam. We werken dagelijks gezamenlijk aan het vertalen van de bedrijfs- en merkdoelstellingen om zo onze klanten de beste ervaring te kunnen geven. Zo werken we aan verschillende strategische marketingonderwerpen (zoals aan de verbetering van de CX, segmentontwikkeling, branding en communicatie).

Wat je gaat doen

Een onderdeel van marktonderzoek is ons jaarlijkse Klanttevredenheidsonderzoek (NPS). 1x per jaar verzamelen we feedback van onze vermogende klanten over hun ervaring met ABN AMRO MeesPierson en hun contactpersonen bij de bank. Daarnaast hebben we ook een klantenpanel van ruim 1700 vermogende klanten. Dit panel zetten we in voor andere relevante onderzoeken zoals bijvoorbeeld een merkonderzoek, propositie onderzoek of onderzoek naar onze marketing uitingen, zoals een radiocommercial. Ben jij iemand met sterke analytische skills en interesse in marktonderzoek, dan hebben wij een superleuke plek voor jou in ons team.

Voor de stage zijn we op zoek naar iemand die ons team kan ondersteunen bij het opstellen van relevante klantonderzoeken, het analyseren van de data die we daarbij verzamelen en contacten onderhoudt met onze externe leveranciers. In ons team ga je direct bijdragen aan de dagelijkse operatie en aan de gang met eigen en gezamenlijke projecten. Je werkt hierbij samen met de marketing strategie consultants en andere afdelingen binnen het hoofdkantoor en lokale kantoren.

Wie ben jij?

Je bent een derde- of vierdejaars hbo- of wo-student in een relevante richting. Je bent enthousiast en zelfstandig en hebt ambitie op het gebied van Marketing en Communicatie. Je bent creatief, ondernemend en communicatief vaardig. Je begint liever vandaag dan morgen! Check je profiel.

  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;

  • Je bent analytisch aangelegd;

  • Nauwkeurigheid zit in jouw aard en je bent een kei in plannen en organiseren;

  • Je vindt het leuk om met cijfers te werken;

  • Je wilt veel leren en durft suggesties aan te dragen;

  • Je bent representatief en communiceert gemakkelijk in woord en schrift met collega’s en klanten;

  • Je beschikt over HBO/WO denkniveau en opleiding;

  • Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar om mee te werken.


Wat bieden wij?

Wij bieden jou een mooie stage, zowel op kantoor als digitaal. Op dit moment is thuiswerken de norm. Er is volop ruimte om te leren en te groeien, in beide omgevingen kun jij een schat aan ervaring opdoen. Uiteraard onder een uitstekende persoonlijke begeleiding.

Stagelopen bij ABN AMRO betekent nog beter worden in wat je doet. Het is dé manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen. Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar ook om het vergroten van je netwerk. CASt, de Club ABN AMRO Stagiairs, organiseert zowel inhoudelijke als sociale (online) evenementen. Naast al deze voordelen bieden wij jou natuurlijk een aantrekkelijke stagevergoeding.

Are you in?

Met geweldige mensen krijg je een geweldige werkomgeving. We vragen van jou om het beste uit jezelf te halen. Interesse? Reageer dan nu op deze vacature via de online sollicitatiebutton. Vragen? Neem voor meer informatie contact op met het Stagebureau via: 030 – 23 27 548 of abnamro.meespierson.stages@nl.abnamro.com .

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages