Intern Accountmanager - Corporate Insurance vacature in Utrecht

Organisatie
Locatie
Utrecht
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Vergoeding
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant

Introductie

Ben jij een organisatietalent en ook nog eens heel klantgericht? Sta jij te poppelen om de klant te woord te staan? Dan is deze functie als Intern Accountmanager Corporate Insurance wat voor jou!

Dit ben jij

 • Je beschikt over een HBO diploma;
 • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring in de verzekeringsbranche;
 • Je bent in het bezet van alle relevante WFT-diploma’s (basis, Schade particulieren/bedrijven en inkomen);
 • Je hebt ervaring met Grootzakelijke klanten;
 • Je bent klantgericht, uitmuntend in communicatie en organiseren.

Dit ga je doen

Als Intern Accountmanager ben jij het eerste commerciële aanspreekpunt voor de klanten van Corporate Insurance. Jij geeft op een heldere manier het juiste antwoord op de klantvragen en handelt deze vragen zoveel mogelijk zelf af. Je hebt veelvuldig contact met de backoffice zodat alles soepel doorloopt. Jij vormt de hoeksteen voor één van de sectorteams waarvoor jij het eerste aanspreekpunt bent. Jouw verantwoordelijkheden bestaan uit:

 • Je bent verantwoordelijk voor het contact- en servicepunt voor de klanten;
 • Je overziet en beoordeelt de instroom van klantvraagstukken; - Je voert 1e lijns mutaties en veranderingen door in portefeuille; - Je identificeert en signaleert commerciële kansen voor deep- en cross-sell.

Binnen het team Corporate Insurance bedienen we samen de grootzakelijke markt, waarin we klanten ondersteunen met complexe activiteiten. De afdeling is verdeeld over verschillende sector teams. Een team bestaat uit: account directors, accountmanagers, risk consultants en interne accountmanagers. Samen zorgen we ervoor dat de klant op juiste manier geholpen wordt!

Dit bieden wij

 • Een brutosalaris tussen de €2600,- en € 3200,- per maand o.b.v. 36 uur per week, afhankelijk van opleiding en ervaring;
 • Een prima pensioenregeling én volledige reiskostenvergoeding;
 • Opleidings-en trainingsmogelijkheden met onze eigen Octas Academy;
 • Een gaaf netwerk van leuke collega’s die je regelmatig tegenkomt op onze Octas events;
 • Veel verschillende opdrachtgevers: aan ervaring binnen verschillende bedrijven en doorgroeimogelijkheden geen gebrek.

Dit zijn wij

Wil jij jouw expertise inzetten voor een mooie opdracht of baan bij top werkgevers in de financiële sector? Dát kan professioneel, persoonlijk en betrokken, met Octas als sterke connectie. Klanten als ABN AMRO, ING, Rabobank, RVO en Nationale Nederlanden zijn tevreden door onze proactieve werkwijze en kwalitatieve inzet van onze gedetacheerde professionals. Tijdens de opdrachten gaan zelfstandigheid en verantwoordelijkheid hand in hand met persoonlijke ontwikkeling en kwaliteit. Met een persoonlijke coach en de Octas Academy maken we jou elke dag een beetje beter.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: Octas

Locatie: Utrecht

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding:

Meer stages