Stage Grid Value & Proposition Team - Change and Implentation ABN AMRO MeesPierson

ABN AMRO

Stage informatie

Organisatie: ABN AMRO

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Deze stage is niet meer vacant

In het kort

Dus jij bent graag de drijvende kracht achter topprestaties? Daar moet je wat mee doen!Deze stage geeft je de mogelijkheid te werkenin een internationale omgevingen geeft je tevens snel inzicht in de financiële markt. Ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk bij Private Banking. Dit is je kans om ervaring op te doen!

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Wij zoeken een gemotiveerde en initiatiefrijke stagiair die het ValueandPropositionteam–ChangeandImplementationteamwil versterken. Wat er van je wordt verwacht is dat je operationeel meedraaitin verbeterinitiatieven en projecten op het gebied van beleggingsadvies en vermogensbeheer.Als stagiair ga je op dezeafdeling projectmatig te werk.DeGRID afdelinghelpt andere afdelingen binnen ABN AMRO om de dienstverlening naar de klant te optimaliseren en constant te verbeteren.Van uit de afdeling kom je zelfmet verbeterinitiatieven voor onze dienstverlening, maar ben je ook bezig met de uitwerking van bestaande projecten.In deze rol kun je veel leren over de beleggingswereld binnen ABN AMRO International,alsmede het toepassen vanweten regelgeving.

Wie ben jij?

Heb jij lef en ben jij nieuwsgierig genoeg om te onderzoeken, experimenteren en leren wat het beste is voor de klant?Jouw mening vinden wij belangrijk!

  • Jij bent degene waar onze klanten en collega’s op kunnen bouwen;

  • Je bent nieuwsgierig en durft met een frisse blik naar onze werkzaamheden te kijken;

  • Ondanks onze begeleiding is het belangrijk dat je ook zelfstandig te werk kan gaan;

  • Je bent communicatief goed onderlegd;  

  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandseen Engelsetaal;  

  • Je beschikt over minimaal HBO/WO opleidingsniveau; 

  • Je zoekt vanaf februari2021een stage voor minimaal 20 wekenwaarbij je minimaal 4 dagen per week mee kunt werken.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een mooie stage, zowel op kantoor als digitaal. Op dit moment is thuiswerken de norm. Er is volop ruimte om te leren en te groeien, in beide omgevingen kun jij een schat aan ervaring opdoen. Uiteraard onder een uitstekende persoonlijke begeleiding.  

Stagelopen bij ABN AMRO betekent nog beter worden in wat je doet. Het is dé manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen. Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar ook om het vergroten van je netwerk. CASt, de Club ABN AMRO Stagiairs, organiseert zowel inhoudelijke als sociale (online) evenementen. Naast al deze voordelen bieden wij jou natuurlijk een aantrekkelijke stagevergoeding. 

Are you in?

Met geweldige mensen krijg je een geweldige werkomgeving. We vragen van jou om het beste uit jezelf te halen. Interesse? Reageer dan nu op deze vacature via de online sollicitatiebutton. Vragen? Neem voor meer informatie contact op met het Stagebureau via: 030 – 23 27 548 of  abnamro.meespierson.stages@nl.abnamro.com .

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages

Stages