Stage Informal Investment Services ABN AMRO MeesPierson

Organisatie
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

In het kort

Ben jij geïnteresseerd in de wereld van investeren in start-ups? Dan is deze stage-opdracht je kans! Je krijgt de mogelijkheid om hands-on mee te werken met het selecteren van bedrijven en het organiseren van (online) bijeenkomsten waar ondernemers op zoek naar groeikapitaal zich presenteren aan ons investeerdersnetwerk. En je onderzoekt hoe we onze dienstverlening kunnen laten groeien.

Informal Investment Services is onderdeel van ABN AMRO MeesPierson en brengt bevlogen ondernemers en betrokken investeerders bij elkaar. Wij selecteren zowel ‘for profit’ bedrijven als ondernemingen waar het maatschappelijk rendement voorop staat. Hiermee bieden wij een unieke dienst aan onze ondernemende en vermogende klanten. Je komt te werken in een team van betrokken professionals met liefde voor het investeringsvak. Iedereen is bereid om jou verder te helpen, zodat jij echt onderdeel kan worden van ons team.

Jouw werk: organisatie, onderzoek en communicatie

Het team organiseert (online) bijeenkomsten waar investeerders pitchende ondernemers kunnen ontmoeten en waar beide partijen van elkaar kunnen leren. En daarbij kunnen we je hulp goed gebruiken. Als stagiair help je ons bij het organiseren van een evenement, bijvoorbeeld de ABN AMRO Sustainability Pitch Day. Jouw taak gaat verder dan organiseren en communiceren: we gaan je ook leren hoe je nieuwe ondernemingen selecteert en werft (acquisitie). Daarnaast ga je onderzoeken hoe we meer ondernemingen kunnen vinden die interessant zijn voor ons netwerk en meer deals kunnen doen. We zijn benieuwd naar jouw frisse blik en naar ideeën die ons verder kunnen helpen.

Wie ben jij?

Stap je makkelijk op mensen af en ben je altijd op zoek naar nieuwe kansen, oplossingen en ideeën? Kun je snel verbanden leggen en ben je benieuwd naar de financiële kant van ondernemen en de netwerkfunctie die wij voor ondernemers en investeerders vervullen? Check je profiel!

  • Je stelt het klantbelang centraal. Hierbij zorg je voor een evenwichtige afweging van de belangen van onze klanten en de bank.
  • Ondanks onze begeleiding is het belangrijk dat je ook zelfstandig te werk kan gaan.
  • Je neemt graag initiatief om met anderen samen te werken en om je hulp aan te bieden. Daarnaast ben je proactief en ondernemend waarmee je helpt de afdeling verder te ontwikkelen.
  • Omdat je klantcontact hebt en de schriftelijke communicatie voor evenementen verzorgt, is een goede beheersing van de Nederlandse taal belangrijk. Jouw uitstekende communicatieve vaardigheden in gesprek en in schrift zijn dus een must.
  • Je beschikt over HBO of WO denkniveau en opleiding.
  • Je zoekt vanaf februari 2021 een stage voor minimaal 20 weken.
  • Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar.

Wat bieden wij?

Wij bieden joueen mooie stage,zowel op kantoor als digitaal. Op dit moment is thuiswerken de norm. Er is volop ruimte om te leren en te groeien; in beide omgevingen kun jij een schat aan ervaring opdoen. Uiteraard onder een uitstekende persoonlijke begeleiding.

Stagelopen bij ABN AMRO betekent nog beter worden in wat je doet. Het is dé manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen. Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar ook om het vergroten van je netwerk.CASt, de Club ABN AMRO Stagiairs, organiseertzowelinhoudelijke als sociale (online)evenementen. Naast al deze voordelen bieden wij jou natuurlijk een aantrekkelijke stagevergoeding.

Are you in?

Met geweldige mensen krijg je een geweldige werkomgeving. We vragen van jou om het beste uit jezelf te halen. Interesse? Reageer dan nu op deze vacature via de online sollicitatiebutton. Vragen? Neem voor meer informatie contact op met het Stagebureau via: 030 – 23 27 548 of abnamro.meespierson.stages@nl.abnamro.com

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages