Meewerkstage Integrated Reporting (wo-niveau)

Organisatie
Locatie
Utrecht
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

Zo ziet jouw baan eruit

Voor de afdeling Accounting Reporting & Control - Integrated External Reporting zijn we op zoek naar een stagiair (in overleg 6 maanden) die kan ondersteunen bij de totstandkoming van het jaarverslag van de Volksbank. Tijdens je stage zul jij je voornamelijk concentreren op het niet-financiële deel het zogenaamde Integrated Reporting. Integrated Reporting is onderhevig aan grote ontwikkelingen en wordt voor veel ondernemingen in toenemende mate belangrijker en uitgebreider. Affiniteit met verantwoord ondernemen en duurzaamheid is hierom een must. Je zult veel samenwerken met verschillende onderdelen van de Volksbank onder begeleiding van een Specialist Verantwoord Ondernemen in het team. Je zult in deze 6 maanden veel bezig zijn met o.a. een stakeholderdialoog en analyse, materialiteitsanalyses en waardecreatiemodellen. Je zult aan het einde van je stage veel kennis vergaren over internationale richtlijnen, wet en regelgeving over niet financiële transparantie voor bedrijven.

Dit zoeken we in jou:

  • Je bent bezig met een wo Bachelor- of Masteropleiding;
  • Je hebt affiniteit met Integrated Reporting / jaarverslaglegging;
  • Je hebt interesse in verantwoord ondernemen en duurzaamheid;
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, in woord en geschrift;
  • Je hebt een hands-on mentaliteit;
  • Je beschikt over doorzettingsvermogen en zelfstartend vermogen;
  • Je bent proactief.
S olliciteren?
Klik op de "sollicitatie button" en reageer op deze vacature. Laat je motivatie en cv achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Vera Reidinga, Corporate Recruiter, vera.reidinga@devolksbank.nl.

Dit krijg je van ons

Uitdagende stageopdracht

Veel ruimte om de stageopdracht naar eigen inzicht in te vullen, zodat je na je opleiding gemakkelijker een baan kunt vinden die goed bij je past. Dit betekent veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid.

Opbouw netwerk

De Volksbank is groot genoeg om jouw persoonlijke doelen waar te maken en compact genoeg om zichtbaar impact te hebben. Tijdens jouw stage heb je de mogelijkheid om een kennis te maken met diverse afdelingen. Je kunt aansluiten bij ons jongeren netwerk JongVolk .

Goede doorgroeimogelijkheden

Ben jij enthousiast, heb je een frisse blik en wil je graag collega worden? Wij gaan graag in gesprek met je over een volgende stap!

Flexibele werkomgeving

We kiezen voor een goede balans tussen werk en vrije tijd. Jij bepaalt - in overleg - zelf wanneer je werkt. 4x9 of om de files heen reizen is geen probleem.

Over...

De Volksbank gaat met de merken ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank en SNS de uitdaging aan om de menselijke maat in bankieren terug te brengen. Samen willen wij het huidige bankenlandschap in Nederland opnieuw vormgeven en oprecht de belangen van onze klanten voorop zetten door verantwoorde keuzes te maken in onze bedrijfsvoering.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: de Volksbank

Locatie: Utrecht

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages