Communicatie Stage

Organisatie
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant

In het kort

Communicatietalent, opgelet! Help jij de ABN Amro Groenbank nog beter op de kaart te zetten? Dat willen we doen in tekst, beeld en video. Het enige dat nog ontbreekt in ons team: een stagiair die ijzersterke content helpt bouwen en samen met ons het verhaal van de Groenbank over de bühne brengt. Met deze meewerkstage ontwikkel je jezelf professioneel én persoonlijk. Vertel ons jouw verhaal. Wij zijn benieuwd!

Je werk

In een notendop: dankzij jou wordt onze content continue verbeterd, sterker nog, je bent de motor van onze content producties. Je bent op de hoogte van de laatste deals, weet de mooie klantverhalen er uit te pikken en interviewt een enthousiaste Groenbankambassadeur. Dit is hoe jouw dagen er uit komen te zien. Door zelfstandig besluiten te nemen en knopen door te hakken, til je de kwaliteit van onze communicatie elke dag omhoog.

Je werkomgeving

Als stagiair maak je deel uit van het team van de ABN AMRO Groenbank, een 100% dochter van de ABN AMRO die zich volledig richt op duurzame financiering . We zijn pas weer open sinds oktober 2018 en daarom nog druk bezig met elkaar om onze bank goed op de kaart te zetten. Dit doen we in een klein team, waardoor we snel kunnen schakelen en resultaten kunnen boeken! Ons doel voor dit jaar is om onze vindbaarheid te vergroten en meer aandacht te krijgen voor onze producten. Dit doen we vooral vanuit ons hoofdkantoor, op de Amsterdamse Zuidas, maar natuurlijk ook in ons circulaire paviljoen en bij onze collega’s in het land.

Je profiel

Jij bent iemand die zorgt dat het gefixt wordt! Het verhaal van de Groenbank en onze klanten hoef je natuurlijk niet zelf te bedenken. Maar je kunt wel contextueel denken en je ideeën uitwerken. Uiteraard ben je een creatieve geest, maar je bent ook georganiseerd. Je vindt het leuk om klanten te spreken en je denkt graag mee in mogelijkheden om de klant zo goed mogelijk te helpen. Denk je dat je bij ons past? Check je profiel:

  • HBO of WO-student richting Journalistiek, Communicatie, Commerciële Economie of vergelijkbaar
  • Affiniteit met duurzaamheid
  • Commercieel gericht
  • Een proactieve , nieuwsgierige en creatieve persoonlijkheid
  • Communicatief sterk , zowel in woord als in geschrift
  • Klantgerichte houding naar interne en externe contacten

We bieden

ABN Amro investeert veel in de opleiding en de persoonlijke ontwikkeling van jong talent. Stages spelen hierbij een belangrijke rol. Het is dé manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen en ABN Amro écht te leren kennen. Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar ook om het vergroten van je netwerk. CASt, de Club ABN Amro Stagiairs, organiseert inhoudelijke en sociale evenementen waar je elkaar en de bank goed leert kennen en alvast in contact kunt treden met onze recruiters.Natuurlijk staat er een goede stagevergoeding tegenover.

De stage duurt 4 tot 5 maanden, voor 32 tot 40 uur per week. Bij voorkeur zo snel mogelijk starten (overleg mogelijk). Neem voor meer vragen contact op met Suze Korse (06 21 14 74 65 of suze.korse@nl.abnamro.com ).

Interesse?

Ben je zelfverzekerd genoeg om een waardevol lid van ons team te worden, reageer dan direct! En vergeet niet; een goed doordacht en gestructureerde CV en motivatiebrief kunnen je onderscheiden van de rest!

Hoe dit te doen?

  • Zet alleen baanrelevante items op je CV en in je brief.
  • In je brief presenteer je jezelf kort en vertel je ons waarom je geïnteresseerd bent in deze vacature in het bijzonder en het werken bij ABN AMRO in het algemeen. Vervolgens leg je uit hoe je waarde kunt toevoegen aan ons team, door te wijzen op je relevante vaardigheden en ervaring.
  • Noem ten slotte altijd je beschikbaarheidsperiode (bijvoorbeeld vanaf september 2020 tot januari 2021) en het doel van je stage (bijvoorbeeld scriptieonderzoek of werkervaring).

Wij verheugen ons erop om je te leren kennen!

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages