Stage digital marketing

Organisatie
Locatie
Den Haag
Opleidingsniveau
HBO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant

Zo ziet jouw baan eruit

Wil jij je je praktijkervaring opdoen / afstuderen met een gave, uitdagende opdracht op het gebied van digital marketing bij een ambitieuze, commerciële en vooral duurzame organisatie? Dan is dit je kans!

Wat ga je doen?

Onderzoeken
Als stagiair digital marketing ga je veel onderzoek doen. Allereerst breng je helder in kaart hoe ASN Beleggingsfondsen er digitaal voorstaat. Je analyseert bijvoorbeeld het websiteverkeer en het gedrag van onze bezoekers op de website. Een zelf te ontwikkelen digital dashboard kan een goed hulpmiddel zijn.

Daarna onderzoek je de externe omgeving. De focus ligt op SEO en LinkedIn. Welke investment managers scoren goed op SEO en welke hebben veel volgers en engagement met hun publiek op LinkedIn? Maar ook doe je research naar onze doelgroep. Wat is hun gedrag op LinkedIn en hoe kunnen wij hier op inspelen?

Plan maken
Met de verworven insights uit je onderzoek stel je een digital marketingplan op waarmee ASN Beleggingsfondsen de volgende stap in digital marketing kan zetten. Onderwerpen die met name aandacht vragen zijn optimalisatie (UX/SEO) van de website en LinkedIn inzetten als aanjager van nieuwe leads. Ook de combinatie CRM en Marketing Automation heeft bij ons bijzondere aandacht.

Je stelt een plan op waarmee KPI’s als aantal bezoekers, duur van bezoek en vooral conversie, sterk verbeterd kunnen worden. Je formuleert een LinkedInstrategie gericht op vergroten van de zichtbaarheid van ASN Beleggingsfondsen onder de doelgroep en komt met een voorstel hoe we op een efficiënte manier onze klantdata kunnen opslaan (CRM) en gebruiken (Marketing Automation).

Implementatie
Deel drie van de stageopdracht bestaat uit het ten uitvoer brengen van het eigen plan. De uit onderzoek verkregen inzichten zijn vertaald in concrete doelstellingen en verbeterpunten en aan jou de taak om dit direct in praktijk te brengen. In deze fase ontmoet theorie de praktijk. Met het de basisbeginselen van de lean startup methode als uitgangspunt ga je je eigen plan implementeren.

In iedere fase van je stage krijg je uitvoerig begeleiding van ervaren en hulpvaardige professionals.

Jouw kwaliteiten
Heb jij affiniteit met duurzaam beleggen en draag je graag een steentje bij aan een betere wereld? Ben je een bevlogen, proactieve en digital savvy online marketeer in spe? En op zoek naar een hele gave (afstudeer) stage bij een organisatie waar je echt impact kunt maken? Reageer dan snel op deze zeldzame vacature. Startdatum is in overleg.

Solliciteren?
Upload je motivatie en cv via de sollicitatiebutton. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Justin Boers, 06-41360248. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met onze recruiter Nikki Gunnink via06-12656229of nikki.gunnink@devolksbank.nl.

Dit krijg je van ons

Uitdagende stageopdracht

Veel ruimte om de stageopdracht naar eigen inzicht in te vullen, zodat je na je opleiding gemakkelijker een baan kunt vinden die goed bij je past. Dit betekent veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid.

Opbouw netwerk

De Volksbank is groot genoeg om jouw persoonlijke doelen waar te maken en compact genoeg om zichtbaar impact te hebben. Tijdens jouw stage heb je de mogelijkheid om een kennis te maken met diverse afdelingen. Je kunt aansluiten bij ons jongeren netwerk JongVolk .

Goede doorgroeimogelijkheden

Ben jij enthousiast, heb je een frisse blik en wil je graag collega worden? Wij gaan graag in gesprek met je over een volgende stap!

Flexibele werkomgeving

We kiezen voor een goede balans tussen werk en vrije tijd. Jij bepaalt - in overleg - zelf wanneer je werkt. 4x9 of om de files heen reizen is geen probleem.

Over...

De Volksbank gaat met de merken ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank en SNS de uitdaging aan om de menselijke maat in bankieren terug te brengen. Samen willen wij het huidige bankenlandschap in Nederland opnieuw vormgeven en oprecht de belangen van onze klanten voorop zetten door verantwoorde keuzes te maken in onze bedrijfsvoering.

ASN Bank investeert sinds de oprichting in 1960 in duurzame vooruitgang. Zij financiert en belegt alleen in toekomstgerichte bedrijven, sectoren en landen die handelen met respect voor mens, dier en natuur. Klanten kunnen bij ASN Bank betalen, sparen en beleggen in de ASN Beleggingsfondsen. Ook verstrekt de bank financieringen aan projecten die passen bij haar duurzame missie.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: de Volksbank

Locatie: Den Haag

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages