Employer Branding Event stagiair(e)

Organisatie
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant

In het kort

Als stagiair(e) ben je volledig onderdeel van het Employer Branding team. Wij zijn elke dag bezig met het extern positioneren, uitdragen en verstevigen van het werkgeversmerk van ABN AMRO. We voeren arbeidsmarkcommunicatie campagnes voor de werving van de beste studenten, trainees, starters en professionals. Alles draait om interactie met onze doelgroepen om voor hen relevante content aan te bieden, zowel online als offline. Hoe ga jij ons helpen dit slim aan te pakken?

Jouw stage

Als stagiair(e) bij Employer Branding ben je elke dag bezig met events en content creatie voor onze website, Social Media kanalen en de Be Your Best Community. Je denkt actief mee over hoe we ABN AMRO als werkgever beter onder de aandacht kunnen brengen bij de verschillende doelgroepen. Naast onze online aanwezigheid is het ook heel belangrijk om offline met onze doelgroep in contact te blijven. Via diverse events zoals inhouse-dagen op ons hoofdkantoor of bij bedrijvendagen op universiteiten. Hier vertellen we hoe het is om te werken bij ABN AMRO. Natuurlijk is er voor jou veel vrijheid om met nieuwe ideeën te komen! Heb jij een nieuw concept bedacht? Dan krijg jij de kans om je idee om te zetten in een nieuw format.

Jouw werkzaamheden op een rijtje:

 • Bijhouden van de eventkalender in overleg met interne stakeholders
 • Interne afstemming met de business en het stagebureau over events
 • Contact onderhouden met diverse externe partijen waaronder studieverenigingen en jobboards en zorgen voor naleving van de gemaakte contractafspraken
 • Maken van draaiboeken en roosters voor evenementen en het leveren van ondersteuning tijdens evenementen
 • Ontwikkelen van creatieve concepten voor events en online content

Je werkomgeving

Je gaat werken in het cluster Best Start, wat bestaat uit verschillende enthousiaste collega’s waaronder Employer Brand Specialisten, Recruiters en Talent Sourcers. Samen willen wij de beste talenten vinden en binden aan ABN AMRO.

Je profiel

Je bent een enthousiaste en initiatiefrijke student(e), vanzelfsprekend actief op bijna alle Social Media kanalen. Daarnaast kun je goed zelfstandig werken, ben je geordend, graag betrokkenen en wil je alles uit je stage halen. Je volgt een HBO/WO opleiding in bijvoorbeeld de richting Marketing & Communicatie, Bedrijfseconomie, HR, Media Management, Digitale Communicatie of Hogere Hotel School en je zit minimaal in het derde jaar van je studie.


Herken jij jezelf in onderstaande punten?

 • Je bent leergierig, een organisatietalent en weet van doorpakken
 • Je bent creatief en vind het leuk om nieuwe concepten te bedenken
 • Je vindt het leuk om teksten te schrijven voor diverse doeleinden
 • Je bent een teamplayer, oplossingsgericht en bent graag in contact met diverse mensen
 • Je hebt aantoonbare ervaring met het organiseren van events en stakeholdermanagement
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • En je wilt graag Agile (leren) werken (wij nemen je mee in de Scrum werkwijze)

Je bent minimaal 5 maanden voor 4 of 5 dagen per week beschikbaar om deel uit te maken van ons team. Het betreft hier een meewerkstage. De startdatum is uiteraard in overleg.

Wat bieden wij

Een super leuke stage in een dynamische omgeving, waar je veel leert en feedback krijgt van eengezellig en hecht team. Stage lopen bij ABN AMRO betekent nog beter worden in wat je doet. ABN AMRO investeert veel in de opleiding en de persoonlijke ontwikkeling van jong talent. Stages spelen hierbij een belangrijke rol. Het is dé manier om jouw talent en theoretische kennis in de praktijk toe te passenen jezelf te bewijzen. Daarnaast leer je ABN AMRO écht kennen. Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar ook om het vergroten van je netwerk. CASt, de Club ABN AMRO Stagiairs, organiseert inhoudelijke en sociale evenementen waar je andere stagiaires en de bank goed leert kennen.

Solliciteer direct

Is deze stage jouw op het lijf geschreven en hebben we je enthousiast gemaakt? Reageer dan nu op deze vacature!

Heb je twijfels of vragen voor ons? Bereik ons via email (it.internships@nl.abnamro.com), telefoon (020-3433443) ofWhatsApp (+31 6 831 53373)!

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages