Stage HBO- Automated perfomance test evaluation

Organisatie
Opleidingsniveau
HBO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

Zo ziet jouw baan eruit

Ben jij dé student die automatisering cruciaal vindt en graag zijn steentje bijdraagt aan de best practices in onze build pipelines? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In de wereld van DevOps en CI/CD zijn build pipelines en unittests veelgebruikte termen. Toch is er wat minder aandacht voor het automatisch uitvoeren én beoordelen van performance tests, terwijl deze cruciaal zijn voor de betrouwbaarheid van een systeem. Wij zijn daarom opzoek naar de best practices op dit gebied en als stagiair help jij mee met het inbouwen in onze bestaande build pipelines.

Je gaat aan de slag met de verhouding van runtime vs. de kans dat resource starvation pas later optreedt. Je vergelijkt tests onderling waarvan de functies zijn gewijzigd en/of gedeelde omgevingen bevatten etc.

In deze opdracht pas je theoretische concepten toe en ga je op zoek naar best practices uit de markt en integreer je deze in onze build pipelines. Dit doe je voor de diverse software stacks, zodat onze developers zonder het lange wachten op PR builds toch veel zekerder kunnen zijn van de betrouwbaarheid en performance van onze systemen. Daarnaast help je ook onze operations engineers om de impact op onze systemen beter in te schatten bij het totaal van alle changes in de applicatieketens.

Dit krijg je van ons

Uitdagende stageopdracht

Veel ruimte om de stageopdracht naar eigen inzicht in te vullen, zodat je na je opleiding gemakkelijker een baan kunt vinden die goed bij je past. Dit betekent veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid.

Opbouw netwerk

De Volksbank is groot genoeg om jouw persoonlijke doelen waar te maken en compact genoeg om zichtbaar impact te hebben. Tijdens jouw stage heb je de mogelijkheid om een kennis te maken met diverse afdelingen. Je kunt aansluiten bij ons jongeren netwerk JongVolk .

Goede doorgroeimogelijkheden

Ben jij enthousiast, heb je een frisse blik en wil je graag collega worden? Wij gaan graag in gesprek met je over een volgende stap!

Flexibele werkomgeving

We kiezen voor een goede balans tussen werk en vrije tijd. Jij bepaalt - in overleg - zelf wanneer je werkt. 4x9 of om de files heen reizen is geen probleem.

Jouw kwaliteiten

Je bent zelfstandig, gedreven en durft initiatief te nemen. Je weet jouw theoretische kennis in de praktijk te brengen en hebt affiniteit met automatisering. Je zet je graag in voor gebruikersvriendelijkheid en weet impact te maken op onze systemen. Heb jij een analytisch vermogen en een kritische houding op onze practices? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Verder heb je

  • Je volgt een hbo- opleiding in de richting Software Engineering;
  • Enthousiasme en leergierigheid;
  • Uitstekend analytisch vermogen en kritische houding;
  • Goede communicatieve vaardigheden.

Solliciteren?

Klik op de "sollicitatie button" en reageer op deze vacature. Laat je motivatie en CV achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Nikki Gunnink, E: nikki.gunnink@devolksbank.nl.

Over...

De Volksbank gaat met de merken ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank en SNS de uitdaging aan om de menselijke maat in bankieren terug te brengen. Samen willen wij het huidige bankenlandschap in Nederland opnieuw vormgeven en oprecht de belangen van onze klanten voorop zetten door verantwoorde keuzes te maken in onze bedrijfsvoering.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: de Volksbank

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages