Meewerkstage Desk Accountmanager

Organisatie
Locatie
Utrecht
Opleidingsniveau
HBO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant

Zo ziet jouw baan eruit

Wil jij bijdragen aan de samenwerking met onze zelfstandige adviseurs van RegioBank? Stel jij klantbelang voorop? Kom dan bij ons stage lopen!

Als stagiair Desk Accountmanager draag je bij aan de vaste en duurzame samenwerking met onze zelfstandige adviseurs. Je levert een aantoonbare bijdrage aan de gedeelde waarde van RegioBank en de Volksbank. Je helpt mee aan het advies voor onze adviseurs en de kwaliteit van onze marketingcampagnes. Hiervoor zorg je voor de beschikbaarheid van de juiste middelen. Binnen ons team zet ook jíj klantbelang centraal en je ondersteunt de manager actief: zo draag je bij aan klantcontact en geef je signalen door naar andere teamleden.

Je wordt o.a. verantwoordelijk voor:

  • De inhoud en het uitzetten van ons marketingplan;
  • Ondersteunen van projecten binnen ons klantteam;
  • Projecten en eigen werkzaamheden organiseren;
  • Bijdragen aan verbetervoorstellen.

Dit krijg je van ons

Uitdagende stageopdracht

Veel ruimte om de stageopdracht naar eigen inzicht in te vullen, zodat je na je opleiding gemakkelijker een baan kunt vinden die goed bij je past. Dit betekent veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid.

Opbouw netwerk

De Volksbank is groot genoeg om jouw persoonlijke doelen waar te maken en compact genoeg om zichtbaar impact te hebben. Tijdens jouw stage heb je de mogelijkheid om een kennis te maken met diverse afdelingen. Je kunt aansluiten bij ons jongeren netwerk JongVolk .

Goede doorgroeimogelijkheden

Ben jij enthousiast, heb je een frisse blik en wil je graag collega worden? Wij gaan graag in gesprek met je over een volgende stap!

Flexibele werkomgeving

We kiezen voor een goede balans tussen werk en vrije tijd. Jij bepaalt - in overleg - zelf wanneer je werkt. 4x9 of om de files heen reizen is geen probleem.

Jouw kwaliteiten

Als een echte teamplayer bezit je een flinke dosis overtuigingskracht en ben je erg klantgericht ingesteld. Ervaring met klantcontact is dan ook een pré. Je durft zelfstandig taken op te pakken en neemt graag eigen initiatief. Je werkt graag naar resultaten toe en pakt dit overtuigend aan.

Het gaat om een meewerkstage en startdatum is in overleg.

Verder heb je:

  • Hbo werk- en denkniveau;
  • Enthousiast en leergierig.

Solliciteren?

Klik op de "sollicitatie button" en reageer op deze vacature. Laat je motivatie en CV achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Floortje Otten, E: floortje.otten@devolksbank.nl. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Dustin Steenvoorden, E: dustin.steenvoorden@regiobank.nl.

Over...

De Volksbank gaat met de merken ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank en SNS de uitdaging aan om de menselijke maat in bankieren terug te brengen. Samen willen wij het huidige bankenlandschap in Nederland opnieuw vormgeven en oprecht de belangen van onze klanten voorop zetten door verantwoorde keuzes te maken in onze bedrijfsvoering.

Gewoon even binnenlopen voor een vraag of een goed advies. Een kantoor om de hoek, waar je de adviseur kent en je je geldzaken regelt zoals jíj dat wilt. Dat is typisch RegioBank. En dat kan op meer dan 500 plekken in Nederland in dorpen en kleine steden bij zelfstandige adviseurs. Naast dichtbij huis je geldzaken regelen, zet RegioBank zich in voor de leefbaarheid in de buurt.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: de Volksbank

Locatie: Utrecht

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages