Stage ABN AMRO MeesPierson Informal Investment Services

Organisatie
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

In het kort

Ben jij geïnteresseerd in de wereld van investeren in start-ups en innovatieve ondernemingen? En zoek je een stage waarin je ervaring opdoet met communicatie en projectmanagement? Dan is dit je kans! Je krijgt de mogelijkheid om hands-on mee te werken aan het organiseren van bijeenkomsten waar jonge ondernemeningen op zoek naar groeikapitaal zich presenteren aan ons netwerk van investeerders. En je helpt mee onderzoeken hoe we onze dienstverlening met andere soorten investeringsproposities kunnen uitbreiden.

Informal Investment Services is onderdeel van ABN AMRO MeesPierson en brengt bevlogen ondernemers en betrokken investeerders bij elkaar. Wij selecteren zowel ‘for profit’ bedrijven als duurzame ondernemingen waar het maatschappelijk rendement voorop staat. Hiermee bieden wij een unieke dienst aan onze ondernemende en vermogende klanten.

Hoe ziet jouw werkomgeving eruit?

Je komt te werken in een team van betrokken professionals met liefde voor het investeringsvak. Iedereen is bereid om jou verder te helpen, zodat jij echt onderdeel kan worden van ons team

Je werk: organisatie, onderzoek en communicatie

Het team organiseert bijeenkomsten waar investeerders pitchende ondernemers kunnen ontmoeten en van elkaar kunnen leren. En daarbij kunnen we je hulp goed gebruiken. Als stagiair help je ons bij het organiseren van bijvoorbeeld regionale bijeenkomsten en thema-bijeenkomsten zoals de ABN AMRO Sustainability Pitch Day en het Tech Pitch Event.

Jouw taak gaat verder dan organiseren en communiceren: we gaan je ook leren hoe je nieuwe ondernemingen selecteert en werft (acquisitie). Daarnaast ga je onderzoeken hoe we ons aanbod (proposities) nog beter op de wensen van onze klanten kunnen laten aansluiten. We zijn benieuwd naar jouw frisse blik en naar ideeën die ons verder kunnen helpen. Durf jij het voortouw te nemen?

Wie ben jij?

Stap je makkelijk op mensen af en ben je altijd op zoek naar nieuwe kansen, oplossingen en ideeën? Kun je snel verbanden leggen en ben je benieuwd naar de financiële kant van ondernemen en de netwerkfunctie die wij voor ondernemers en investeerders vervullen?

Check je profiel! We bieden je veel kansen, dus we stellen ook eisen.

  • Je stelt het klantbelang centraal. Hierbij zorg je voor een evenwichtige afweging van de belangen van onze klanten en de bank.
  • Je neemt graag initiatief om met anderen samen te werken en om je hulp aan te bieden.
  • Je beschikt over HBO of WO denkniveau en opleiding.
  • Je zoekt vanaf september 2020 een stage voor minimaal 20 weken.
  • Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar.
  • Omdat je klantcontact hebt en de schriftelijke communicatie voor evenementen verzorgt, is een goede beheersing van de Nederlandse taal belangrijk.

Wat bieden wij?

Het succes van onze organisatie staat of valt met de kwaliteit van onze mensen en de ideeën die zij hebben.

Echt verrassende inzichten en innovatieve oplossingen voor onze klanten ontstaan door een samenspel van culturen, kennis en ervaring. Daarom is diversiteit voor onze organisatie ontzettend belangrijk. Om ervoor te zorgen dat iedereen binnen ABN AMRO zijn of haar kwaliteiten kan ontplooien, stimuleren we een inclusieve cultuur waarin alle collega’s zich betrokken en gewaardeerd voelen.

Wij bieden jou een mooie stage, waar je een schat aan praktijkervaring opdoet in een omgeving waar volop ruimte is om te leren en te groeien. Uiteraard onder uitstekende begeleiding. Stagelopen bij ABN AMRO MeesPierson betekent nog beter worden in wat je doet. Het is dé manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen.

Daarnaast leer je ABN AMRO MeesPierson écht kennen. Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar ook om het vergroten van je netwerk. Onze Club ABN AMRO Stagiairs organiseert regelmatig inhoudelijke en sociale evenementen waar je de bank en elkaar beter leert kennen. Naast al deze voordelen bieden wij jou natuurlijk een aantrekkelijke stagevergoeding.

Are you in?

Interesse? Reageer dan nu op deze vacature via de online sollicitatiebutton.

Vragen? Neem voor meer informatie contact op met het team van het Stagebureau via 030-2327548 of stuur een mail naar abnamro.meespierson.stages@nl.abnamro.com.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages