MBO meewerkstage Management Assistant

Organisatie
ING
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

Management Assistant

ING Trade Finance Services is op zoek naar een hands-on, proactieve en flexibele Management Assistant.

Heb je oog voor detail, ben je flexibel en stressbestendig? Heb je ervaring met het tegelijkertijd ondersteunen van managers en heb je geen moeite met multitasking, en ben je goed in de omgang met anderen? Dan zoeken wij jou als Management Assistant!

Omschrijving van de werkzaamheden

Als Management Assistant binnen ING Finance and Trade is het takenpakket breed en uitdagend. Jouw verantwoordelijkheden zullen in overeenstemming zijn met de richtlijnen van het ROC, maar ook bestaan uit enkele aanvullende taken. Met name:

  • Het organiseren, voorbereiden en plannen van vergaderingen.
  • Bieden van organisatorische, logistieke, algemene en technische ondersteuning die betrekking hebben tot HR-systemen, zakenreizen, vergaderingen, recepties en jubilea.
  • Verzamelen, registreren en archiveren van alle relevante documenten in (elektronische) bestanden. Het verspreiden van informatie op een geschikte en tijdige manier. Met name het informeren van o.a. de desbetreffende betrokkenen over de voortgang van actuele problemen, specifieke details en resultaten.

Competenties

  • Professionaliteit: In staat zijn om een ​​breed scala aan administratieve functies uit te voeren. De agile manier van denken van ING toepassen; laten zien dat je vakbekwaam bent; is zich ervan bewust van de ontwikkelingen die zich voordoen en komt verplichtingen na; het naleven van deadlines; resultaatgericht; wordt meer gedreven door professionele dan door persoonlijke motieven; loopt uitdagingen niet uit de weg; blijft kalm in stressvolle situaties. Toegewijd om integriteit te tonen.
  • Communicatie: Is vloeiend in Nederlands in zowel woord als geschrift, schrijft duidelijk en effectief in het Nederlands en is goed in Engels; in staat zijn om naar anderen te luisteren, berichten correct te interpreteren; is niet bang om vragen te stellen en toont interesse in tweerichtingscommunicatie; past taal, toon, formaat en stijl aan het publiek aan; toont openheid in het delen van informatie en om mensen op de hoogte te houden.

Ben je enthousiast?
Klik dan op Solliciteren. Graag ontvangen wij jouw CV en motivatiebrief.

Als je nog vragen hebt neem dan gerust contact op met Mustafa Asifi: Mustafa.Asifi@ing.com

Let op!Om stage te kunnen lopen bij ING, moet je tijdens je stageperiode ingeschreven staan bij een Nederlandse onderwijsinstelling.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ING

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages