Stage Customized Advice ABN AMRO MeesPierson

ABN AMRO

Stage informatie

Organisatie: ABN AMRO

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Deze stage is niet meer vacant

In het kort

Geïnteresseerd in strategische, tactische, thematische en duurzame beleggingsideeën? Dit is je kans!
De beleggingsdoelstelling samen met de beleggingsfilosofie van de klant staan centraal bij Customized Advice.

Ondersteun ons team bij Customized Advice bij alles wat ze doen: daar help je niet alleen onze vermogende klanten mee vooruit, maar steek je zelf ook nog enorm veel van op.

Je werkomgeving en je werkzaamheden

De afdeling Customized Advice is een gecentraliseerd commercieel team dat hoogwaardig beleggingsadvies en maatwerk biedt aan klanten met een belegbaar vermogen van minimaal EUR 2,5 miljoen. De klantengroep is veeleisend in haar servicebehoefte en vraagt om tailor made dienstverlening. Om deze doelgroep te bedienen is meer nodig dan de standaard concepten en portefeuilles van beleggingsadvies. Gezien de maatschappelijke positionering van deze klantengroep wordt discretie en integriteit verwacht.

Je komt te werken in een team van zeer ervaren professionals die dagelijks het vak met passie uitoefenen. De betrokkenheid is zeer hoog, dit zal je dagelijks merken doordat iedereen bereid is jou verder te helpen zodat jij echt onderdeel kan worden van ons team!

Jouw taak is om het team van Investment Managers en Assistants Customized Advice ondersteuning te bieden bij de dagelijkse werkzaamheden. Denk hierbij aan o.a. werkzaamheden voortkomend uit klantcontacten, controle werkzaamheden en managementinformatie analyseren.

Wie ben jij?

Heb jij lef en ben jij niet bang om de handen uit de mouwen te steken? Ben jij daarnaast proactief en ondernemend? Dan zijn wij op zoek naar jou! Verder:

  • Heb je affiniteit met beleggen;
  • Heb je een stevige persoonlijkheid, ben je leergierig en toegankelijk;
  • Ben je stressbestendig, kun je goed analyseren en ben je communicatief goed onderlegd;
  • Kan je goed samenwerken en verbinding maken;
  • Beschik je over HBO of WO denkniveau en opleiding;
  • Heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
  • Ben je een kei in Powerpoint en Excel;
  • Ben je per direct beschikbaar voor minimaal 20 weken;
  • Ben je minimaal 4 dagen per week beschikbaar om mee te werken;

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een mooie stage, waar je een schat aan praktijkervaring opdoet in een omgeving waar volop ruimte is om te leren en te groeien. Uiteraard onder uitstekende begeleiding. Stagelopen bij ABN AMRO MeesPierson betekent nog beter worden in wat je doet. Het is dé manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen.

Daarnaast leer je ABN AMRO MeesPierson écht kennen. Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar ook om het vergroten van je netwerk. CASt, de Club ABN AMRO Stagiairs, organiseert regelmatig inhoudelijke, maar ook sociale evenementen waar je elkaar en de bank beter leert kennen. Naast al deze voordelen bieden wij jou natuurlijk een aantrekkelijke stagevergoeding.

Are you in?

Met geweldige mensen krijg je een geweldige werkomgeving. We vragen van jou om het beste uit jezelf te halen. Interesse? Reageer dan nu op deze vacature via de online sollicitatiebutton.
Vragen? Neem voor meer informatie contact op met het team van het Stagebureau via 030-2327548 of stuur een mail naar abnamro.meespierson.stages@nl.abnamro.com.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages

Stages