Stagiair ASN Bank Wereldprijs 2020

Organisatie
Locatie
Den Haag
Opleidingsniveau
HBO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

Zo ziet jouw baan eruit

Ruim 11 jaar geleden richtte ASN Bank het platform ‘Voor de Wereld van Morgen’ op. Vanuit dit platform inspireren we mensen om steeds duurzamer te worden. Daarnaast zetten we (startende) duurzame ondernemers in de spotlights en helpen we hen groeien. Dat doen we onder andere door het organiseren van de ASN Bank Wereldprijs waar eerder al Seepje, Yoni, Fairphone, Somnox en vele anderen aan deelnamen. Voor de editie van 2020 zoeken we een stagiair(e) die ons helpt om ook van deze editie een groot succes te maken!

De stageopdracht
De ASN Bank Wereldprijs is een intensief traject voor startende duurzame ondernemers. Het omvat trainingen, coaching, publiciteit en kans op een startkapitaal van maximaal 30.000 euro. Als stagiair help je mee om de Wereldprijs tot een succes te maken en ondersteun je bij de andere werkzaamheden die het platform met zich meebrengt. Het is een stageopdracht met veel variatie, waarvoor we zowel creativiteit als goede communicatieve vaardigheden vragen.

Jouw werkzaamheden zijn o.a. als volgt:

  • Je bent het eerste aanspreekpunt voor de deelnemende bedrijven of initiatiefnemers;
  • Je bent onderdeel van het team dat de aanmeldingen beoordeelt;
  • Je helpt bij de allround organisatie van de ASN Bank Wereldprijs, zoals trainingsdagen, de pitches en de spetterende finale.
  • Meedenken over en uitvoeren van de marketingcampagne voor de ASN Bank Wereldprijs;
  • Je gaat contacten aan met (potentiële) deelnemers en onderhoudt deze;
  • Je schrijft blogs over duurzame innovaties en ondernemers.

Dit krijg je van ons

Uitdagende stageopdracht

Veel ruimte om de stageopdracht naar eigen inzicht in te vullen, zodat je na je opleiding gemakkelijker een baan kunt vinden die goed bij je past. Dit betekent veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid.

Opbouw netwerk

De Volksbank is groot genoeg om jouw persoonlijke doelen waar te maken en compact genoeg om zichtbaar impact te hebben. Tijdens jouw stage heb je de mogelijkheid om een kennis te maken met diverse afdelingen. Je kunt aansluiten bij ons jongeren netwerk JongVolk .

Goede doorgroeimogelijkheden

Ben jij enthousiast, heb je een frisse blik en wil je graag collega worden? Wij gaan graag in gesprek met je over een volgende stap!

Flexibele werkomgeving

We kiezen voor een goede balans tussen werk en vrije tijd. Jij bepaalt - in overleg - zelf wanneer je werkt. 4x9 of om de files heen reizen is geen probleem.

Jouw kwaliteiten

Ben jij nieuwsgierig, accuraat en heb je een kritische houding? Staat duurzaamheid hoog bij jou in het vaandel en kun je ook nog erg goed plannen en organiseren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Verder heb je:

  • Een hbo of wo- opleiding in de richting van communicatie, marketing, journalistiek, duurzaamheid of milieu;
  • Een flexibele werkhouding en steek je graag de handen uit de mouwen;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Uiteraard heb je affiniteit met duurzaamheid.
Wanneer en waar?
De stage start bij voorkeur begin augustus en duurt tot half december 2020. Je werkplek is het ASN Bank kantoor in Den Haag. Reageren op deze vacature kan tot uiterlijk 29 mei.

Solliciteren?

Laat je motivatie en cv achter via de link, dan hoor je zo snel mogelijk van ons. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Milou Posthumus via 070-356 93 67 of stuur een e-mail naar voordewereldvanmorgen@asnbank.nl. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Nikki Gunnink, E: nikki.gunnink@devolksbank.nl.

Over...

De Volksbank gaat met de merken ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank en SNS de uitdaging aan om de menselijke maat in bankieren terug te brengen. Samen willen wij het huidige bankenlandschap in Nederland opnieuw vormgeven en oprecht de belangen van onze klanten voorop zetten door verantwoorde keuzes te maken in onze bedrijfsvoering.

ASN Bank investeert sinds de oprichting in 1960 in duurzame vooruitgang. Zij financiert en belegt alleen in toekomstgerichte bedrijven, sectoren en landen die handelen met respect voor mens, dier en natuur. Klanten kunnen bij ASN Bank betalen, sparen en beleggen in de ASN Beleggingsfondsen. Ook verstrekt de bank financieringen aan projecten die passen bij haar duurzame missie.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: de Volksbank

Locatie: Den Haag

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages