Stage Recruitment Stagebureau ABN AMRO MeesPierson - Amsterdam

Organisatie
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant

In het kort

Zet jij ABN AMRO MeesPierson op de kaart bij jong aanstormend talent? Jij bent verantwoordelijk voor de werving en selectie van alle stagiairs binnen ABN AMRO MeesPierson. Daarnaast bezoek je en organiseer je evenementen om de juiste kandidaten te kunnen werven, ABN AMRO MeesPierson te promoten en krijg je de mogelijkheid om bij te dragen aan diverse projecten. Een HR-gerelateerde opleiding is geen vereiste. Binnen het Stagebureau word je opgeleid tot recruiter. Je krijgt volop de ruimte om je eigen ideeën te implementeren. Wij zijn benieuwd naar jouw ideeën.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Je stapt ons mooie gebouw aan de Gustav Mahlerlaan binnen. Naast het station en de metro, dus makkelijk bereikbaar. Je zoekt je eigen plek uit, want flexibele werkplekken zijn onderdeel van ons nieuwe werken. Daarna praat je bij met collega’s bij de koffieautomaat. Als iedereen aanwezig is, start de dagstart waarin we bespreken wat we gedaan hebben, wat we gaan doen en wat we nog willen gaan doen. Lekker agile werken dus. Je bekijkt wie er hebben gereageerd op de vacatures die onder jouw verantwoordelijkheid vallen. Je schoont de mailbox, belt nieuwe sollicitanten en hebt contact met je stakeholders in het land.

Je agenda leid je verder door de dag: een vergadering over de te organiseren onboarding, een kennislunch met collega’s en een interview voor je onderzoek dat je voor je opleiding moet uitvoeren. Je hebt een voortgangsgesprek met je stagebegeleider en stapt daarna in de metro om nog op gesprek te gaan bij een kantoor in de buurt. Zij willen graag een nieuwe stagiair en jij bespreekt en brengt in kaart wat ze precies zoeken. Je zet de vacature op de vacaturebank en benadert nog een contactpersoon bij een Hogeschool in de buurt om te laten weten dat je nog stagiairs zoekt. De dag is omgevlogen, je sluit alles af en geniet je van je avond met vrienden op het terras na een drukke, maar leuke dag.

Wie zijn wij?

Klanten zijn onze zuurstof. Alleen het beste is goed genoeg voor hen. Alles wat we doen, doen we voor onze klanten en met hun belang in ons achterhoofd. We werken continu aan onze deskundigheid en durven risico’s zorgvuldig in te schatten. In een team van specialisten en professionals bieden wij jou de mogelijkheid om kennis te maken met de financiële wereld en het adviseren van vermogende klanten. Bij ons zijn je klanten onze stakeholders, de huidige en aan te nemen stagiairs en je directe collega’s.

Wie ben jij?

Be an explorer! Heb jij lef en ben jij nieuwsgierig genoeg om te onderzoeken, experimenteren en leren wat het beste is voor de klant? Jouw mening vinden wij belangrijk!

  • Jij bent degene waar het team en onze kantoren op kunnen bouwen;
  • Je beschikt over HBO/WO opleidingsniveau. Een HR-gerelateerde opleiding is geen vereiste;
  • Je zoekt vanaf september 2020 een stage voor minimaal 5 maanden;
  • Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar om mee te werken;
  • Je bent niet bang om proactief en hard te werken.
  • Dat je natuurlijk ook nauwkeurig, flexibel en communicatief vaardig bent geloven wij graag, maar wat jou écht onderscheidt is je oneindige drive om te leren. Je bent nieuwsgierig en je wilt werkervaring op doen in de financiële en commerciële dienstverlening.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou de mogelijkheid om kennis te maken met de wereld van Private Banking in een specialistische en professionele omgeving. Een mooie stage, waar je een schat aan praktijkervaring opdoet in een omgeving waar volop ruimte is om te leren en te groeien. Uiteraard onder een uitstekende begeleiding. Stage lopen bij ABN AMRO MeesPierson betekent nog beter worden in wat je doet. ABN AMRO MeesPierson investeert veel in de opleiding en de persoonlijke ontwikkeling van jong talent. Stages spelen hierbij een belangrijke rol. Het is dé manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen.

Daarnaast leer je ABN AMRO écht kennen. Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar ook om het vergroten van je netwerk. CASt, de Club ABN AMRO Stagiairs, organiseert regelmatig inhoudelijke, maar ook informele evenementen. Naast al deze voordelen bieden wij jou natuurlijk een aantrekkelijke stagevergoeding.

Are you in?

Met geweldige mensen krijg je een geweldige werkomgeving. We vragen van jou om het beste uit jezelf te halen. Interesse? Reageer dan nu op deze vacature via de online sollicitatiebutton. Vragen? Neem voor meer informatie contact op met het Stagebureau via: 030-2327548 of abnamro.meespierson.stages@nl.abnamro.com

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages