Stage HBO ICT- Identity en Security

Organisatie
Opleidingsniveau
HBO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

Zo ziet jouw baan eruit

Ben jij onze ICT Security topper die onze tooling en Audits weet aan te scherpen? Heb je hier affiniteit mee? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Onze infrastructuur bij de Volksbank is beveiligd middels het tiering model van Microsoft. Om hierbij in control te blijven is het belangrijk dat we binnen onze afdeling IAM een proces ontwikkelen waarbij dit meetbaar en inzichtelijk wordt. Denk dan aan het structureel auditen van onze eigen Identity platformen zoals OneIM, Active directory, Azure Active directory, AWS etc.
Dit gebeurt soms live (ad-hoc) maar ook maandelijks wanneer er een audit is.

Om dit voor onze Identity’s te doen, kijk je naar een bepaalde tooling die dit kan (Azure Sentinel, Cloud App security, Siem, Rapid7 etc). Deze tooling dient rapportages te maken over de huidige risico’s en mitigerende maatregelen.

In deze opdracht ontwikkel je een proces voor de audit identity binnen onze IAM. Vervolgens neem je de tooling onder de loep voor de audit en maak je rapportages (je overweegt kosten en baten).
Verder ondersteun je het team in:

  • Het (her)inrichten van de tooling t.b.v. de interne audit;
  • Het aanleveren van evidence zodat huidige security baselines ook meegaan in de tooling.

Dit krijg je van ons

Uitdagende stageopdracht

Veel ruimte om de stageopdracht naar eigen inzicht in te vullen, zodat je na je opleiding gemakkelijker een baan kunt vinden die goed bij je past. Dit betekent veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid.

Opbouw netwerk

De Volksbank is groot genoeg om jouw persoonlijke doelen waar te maken en compact genoeg om zichtbaar impact te hebben. Tijdens jouw stage heb je de mogelijkheid om een kennis te maken met diverse afdelingen. Je kunt aansluiten bij ons jongeren netwerk JongVolk .

Goede doorgroeimogelijkheden

Ben jij enthousiast, heb je een frisse blik en wil je graag collega worden? Wij gaan graag in gesprek met je over een volgende stap!

Flexibele werkomgeving

We kiezen voor een goede balans tussen werk en vrije tijd. Jij bepaalt - in overleg - zelf wanneer je werkt. 4x9 of om de files heen reizen is geen probleem.

Jouw kwaliteiten

  • Je volgt een hbo opleiding in de richting van IT, Security, audit en informatica;
  • Je hebt affiniteit met IT, Security, Audits en tooling;
  • Je hebt een uitstekend analytisch vermogen en kritische houding;
  • Enthousiast en leergierig.
Startdatum en locatie
Startdatum in overleg maar bij voorkeur start je op 1 september 2020 in Den Bosch (Pettelaarpark 120).

Solliciteren?

Klik op de "sollicitatie button" en reageer op deze vacature. Laat je motivatie en CV achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor vragen over de inhoud van de stage kun je contact opnemen met Jerry Meyer, E: jerry.meyer@devolksbank.nl. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Nicky Mocking, E: nicky.mocking@devolksbank.nl.

Over...

De Volksbank gaat met de merken ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank en SNS de uitdaging aan om de menselijke maat in bankieren terug te brengen. Samen willen wij het huidige bankenlandschap in Nederland opnieuw vormgeven en oprecht de belangen van onze klanten voorop zetten door verantwoorde keuzes te maken in onze bedrijfsvoering.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: de Volksbank

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages