Stage WO- ICT Artificial Intelligence

Organisatie
Locatie
Utrecht
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

Zo ziet jouw baan eruit

Wil jij aan de slag met features en algoritmes voor het verbeteren van ons model? Kom ons team versterken!

Bij de Volskbank binnen de afdeling VO Klant wil betalen, willen we onze klanten zo vroeg mogelijk helpen bij hun financiën rondom grote life- events. Denk hierbij aan het kopen van een nieuw huis.
Tot op zekere hoogte kan ons team voorspellen of een klant in de komende periode verhuisplannen heeft. Maar voor een groot deel ontbreken deze kennis en inzichten. Wij willen verbeter- en verandertools ontwikkelen om deze voorspellingen en toekomstig gedrag te analyseren. We moeten ons model aanscherpen om onze klanten zo snel mogelijk van de juiste dienst te voorzien en risico’s in kaart te brengen.

Aan jou de opdracht om dit uit te voeren. Versterk ons model door features en algoritmen te onderzoeken. Je gaat aan de slag met data analyses en voert verschillende processen uit. Ben je een kei in het testen? Dan zoeken wij jou!

Dit krijg je van ons

Uitdagende stageopdracht

Veel ruimte om de stageopdracht naar eigen inzicht in te vullen, zodat je na je opleiding gemakkelijker een baan kunt vinden die goed bij je past. Dit betekent veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid.

Opbouw netwerk

De Volksbank is groot genoeg om jouw persoonlijke doelen waar te maken en compact genoeg om zichtbaar impact te hebben. Tijdens jouw stage heb je de mogelijkheid om een kennis te maken met diverse afdelingen. Je kunt aansluiten bij ons jongeren netwerk JongVolk .

Goede doorgroeimogelijkheden

Ben jij enthousiast, heb je een frisse blik en wil je graag collega worden? Wij gaan graag in gesprek met je over een volgende stap!

Flexibele werkomgeving

We kiezen voor een goede balans tussen werk en vrije tijd. Jij bepaalt - in overleg - zelf wanneer je werkt. 4x9 of om de files heen reizen is geen probleem.

Jouw kwaliteiten

  • Je volgt een WO studie in de richting van Artificial Intelligence of Data analytics;
  • Je hebt affiniteit met AI, IT en het testen features en algoritmen;
  • Je hebt een uitstekend analytics vermogen en kritische houding;
  • Je bent enthousiast en leergierig.
Startdatum en locatie
Startdatum in overleg maar bij voorkeur start je op 1 september 2020 in Den Bosch (Pettelaarpark 120).

Solliciteren?

Klik op de "sollicitatie button" en reageer op deze vacature. Laat je motivatie en CV achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor inhoudelijke vragen over de stage kun je contact opnemen met Marc Rijken, E: marc.rijken@devolksbank.nl. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Nicky Mocking, E: nicky.mocking@devolksbank.nl.

Over...

De Volksbank gaat met de merken ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank en SNS de uitdaging aan om de menselijke maat in bankieren terug te brengen. Samen willen wij het huidige bankenlandschap in Nederland opnieuw vormgeven en oprecht de belangen van onze klanten voorop zetten door verantwoorde keuzes te maken in onze bedrijfsvoering.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: de Volksbank

Locatie: Utrecht

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages