Stage WO- Artificial Intelligence (Preventief beheer)

Organisatie
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

Zo ziet jouw baan eruit

Bij de Volksbank binnen de afdeling Preventief beheer, bewaken wij de financiële status van onze klanten. Zo willen wij ervoor zorgen dat ze uit de betalingsproblemen blijven. Dit doen we op meerdere manieren. Met het ‘Mijn Budget’ platform geven we hen meer inzage in zijn of haar bestedingen. Met de ‘Toeslagenchecker’ kijken wij of iemand ten onrechte zorg- of huurtoeslag ontvangt.

Er zijn een aantal klanten die op korte termijn moeite krijgen met het betalen van hun hypotheek. Wij willen ze hierbij helpen en ontwikkelen op dit moment een model hiervoor. Dit model brengt nog een aantal haken en ogen met zich mee en heeft aanscherping nodig.
Aan jou de opdracht om ons team te versterken en de juiste features en algoritme te vinden voor ons model. Onderzoek de gebreken en succesfactoren van het model om onze klanten uit de betaalproblemen te houden. Je gaat aan de slag met data analyses en voert verschillende processen uit. Het is van belang dat het model gangbaar is en makkelijk uit te leggen. Denk hierbij aan het continu monitoren van het proces.

Dit krijg je van ons

Uitdagende stageopdracht

Veel ruimte om de stageopdracht naar eigen inzicht in te vullen, zodat je na je opleiding gemakkelijker een baan kunt vinden die goed bij je past. Dit betekent veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid.

Opbouw netwerk

De Volksbank is groot genoeg om jouw persoonlijke doelen waar te maken en compact genoeg om zichtbaar impact te hebben. Tijdens jouw stage heb je de mogelijkheid om een kennis te maken met diverse afdelingen. Je kunt aansluiten bij ons jongeren netwerk JongVolk .

Goede doorgroeimogelijkheden

Ben jij enthousiast, heb je een frisse blik en wil je graag collega worden? Wij gaan graag in gesprek met je over een volgende stap!

Flexibele werkomgeving

We kiezen voor een goede balans tussen werk en vrije tijd. Jij bepaalt - in overleg - zelf wanneer je werkt. 4x9 of om de files heen reizen is geen probleem.

Jouw kwaliteiten

  • Je volgt een WO studie in de richting van Artificial Intelligence of Data analytics;
  • Je hebt affiniteit met AI, IT en het testen features en algoritmen;
  • Je hebt een uitstekend analytics vermogen en kritische houding;
  • Je bent enthousiast en leergierig.
Startdatum en locatie
Startdatum in overleg maar bij voorkeur start je op 1 september 2020 in Den Bosch (Pettelaarpark 120).

Solliciteren?

Klik op de "sollicitatie button" en reageer op deze vacature. Laat je motivatie en CV achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact opnemen met Marc Rijken, E: marc.rijken@devolksbank.nl. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Nicky Mocking, E: nicky.mocking@devolksbank.nl.

Over...

De Volksbank gaat met de merken ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank en SNS de uitdaging aan om de menselijke maat in bankieren terug te brengen. Samen willen wij het huidige bankenlandschap in Nederland opnieuw vormgeven en oprecht de belangen van onze klanten voorop zetten door verantwoorde keuzes te maken in onze bedrijfsvoering.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: de Volksbank

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages