Stage brand, communication & marketing CIRCL

Organisatie
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant

In het kort

Bij Circl, het circulaire paviljoen van ABN AMRO, hebben we een missie: een duurzame en circulaire economie realiseren. Daarom willen wij zo veel mogelijk mensen en bedrijven inspireren en ondersteunen in hun weg naar duurzaamheid. Dit doen wij met onze programmering: lezingen, workshops, artikelen, podcasts en nog veel meer. Ons circulaire gebouw op de Zuidas is een ontmoetingsplek voor iedereen die aan de slag wil met duurzaamheid en circulariteit. Elk teamlid zet zich vol overgave in voor een duurzamere wereld, elke dag opnieuw. Het enige dat ontbreekt in ons team: een stagiair die helpt onze programmering tot in de puntjes te finetunen. We zijn vanaf september opzoek naar een stagiaire op minimaal HBO niveau gedurende een periode van vijf maanden.


Dus wil jij meemaken hoe duurzaamheid en circulariteit écht werkt in de praktijk? Vertel ons jouw verhaal. We zijn benieuwd!

Je werk

Dankzij jou staat er een ijzersterke programmering. Je ondersteunt onze programmamakers bij het ontwikkelen van content en events. En je helpt andere teamleden bij het opzetten en uitvoeren van andere projecten en initiatieven. ’s Ochtends zoek je het internet af naar sprekers, na de lunch duik je in de data voor een rapportage en einde dag zet je een programmapagina op de website. Maar je bent nog met veel meer bezig namelijk;

• Up to date houden van nieuwsartikelen en agenda op de website van Circl
• Ondersteunend onderzoek naar thema’s, sprekers, partners; meedenken met programmamakers en andere teamleden
• Ondersteunen in het maken van content zoals artikelen of podcasts
• Ondersteunen bij de productie van programmering: draaiboek helpen opstellen en bijhouden, presentaties maken en samenvoegen, ontvangen van gasten, helpen problemen oplossen tijdens event
• Ondersteunen in marketing/communicatie activiteiten rondom programmering. Hier kun je bijvoorbeeld denken aan schrijven, klaar zetten en versturen van e-mails en enquêtes opzetten en versturen
• Ondersteunen in het vergaren van data en opstellen rapportages
• Opzetten nieuwe marketing activiteiten op basis van verkregen inzichten uit doelgroep onderzoek
• Inwerken van je opvolger (het is een doorlopend stage plek)

Je werkomgeving

Circl is het circulaire platform van ABN AMRO op de Zuidas direct naast het station. Onze missie is te verleiden en te begeleiden richting de circulaire economie en duurzame maatschappij. We zijn een showcase in circulair bouwen, een restaurant & conference center, een open ontmoetingsplaats en “school” voor circulariteit en duurzaamheid. Sinds onze opening 3 jaar geleden hebben we bijna 200.000 bezoekers mogen ontvangen en we willen dit jaar weer verder groeien in maken van impact.


We ontwikkelen programmareeksen, zoals Energy Transition Thursday en community events zoals de Circular Business Community. We publiceren content en initiëren en ondersteunen duurzaamheidsprojecten zoals True Price. Als stagiair denk je mee over de invulling van onze initiatieven, je ondersteunt in de productie van programma’s, events en communicatie en helpt met opzetten van initiatieven met diverse partners.


We zijn een gezellig hecht team en we schakelen snel, werken informeel samen en staan open voor nieuwe ideeën.

Je profiel

 • Je bent een HBO/WO student
 • Je studie heeft betrekking op communicatie/marketing/duurzaamheid/sociale wetenschappen/ Sustainable Business/ Bedrijfskunde
 • Je hebt affiniteit met beheren van een website, analytische tools (zoals Google Analytics) en marketing gerelateerde activiteiten
 • Je kunt per september 2021 starten
 • Je bent beschikbaar voor minimaal vijf maanden

 • Zelfstandig: je neemt graag het initiatief om zelf problemen op te lossen.
 • Communicatief vaardig: je kunt informatie op een accurate en duidelijke manier overbrengen.
 • Je beschikt over een uitstekend niveau van zowel de Nederlandse taal als de Engelse taal (gesproken en geschreven), wat cruciaal is.
 • Ondernemend vermogen: je staat open voor verbeteringen, innovatie en nieuwe kansen.
 • Marketing skills: je hebt affiniteit en ervaring met marketing gerelateerde vraagstukken en gaat hier dan ook graag mee aan de slag in een nieuwe omgeving.
  Let op: je moet de gehele duur van de stage ingeschreven staan bij een universiteit.

We bieden

Ben je op zoek naar een verrijkende stage om jezelf te ontwikkelen? Wil je werken in een van de beste werkomgevingen van Nederland? Dan nodigen wij je uit om hier te komen om samen met ons geschiedenis te schrijven, om je stempel te drukken door middel van je harde werk, inzet en gezelschap.


Daarom moedigen we je bij ABN AMRO aan om jezelf te ontwikkelen tot het broodnodige talent waar de wereld op wacht! Je zult werken met de beste professionals in de business en ook met de nieuwste technologieën, in een creatieve, flexibele en relaxte sfeer. We bieden alle ABN AMRO stagiaires een werklaptop, een maandelijkse compensatie (€600 voor MSc studenten en €450 BSc studenten), een persoonlijke ontwikkelingscoach en nog veel meer zodat jij je maximale potentieel kan benutten! Wij bieden je de mogelijkheid om op te vallen en een verschil te maken.
Geloof je het niet? We nodigen je uit om het zelf te ervaren.

Interesse?

Ben je zelfverzekerd genoeg om een waardevol lid van ons team te worden, reageer dan direct! En vergeet niet; een goed doordacht en gestructureerde CV en motivatiebrief kunnen je onderscheiden van de rest!

Hoe dit te doen?
• Zet alleen baanrelevante items op je CV en in je brief.
• In je brief presenteer je jezelf kort en vertel je ons waarom je geïnteresseerd bent in deze vacature in het bijzonder en het werken bij ABN AMRO in het algemeen. Vervolgens leg je uit hoe je waarde kunt toevoegen aan ons team, door te wijzen op je relevante vaardigheden en ervaring.
• Noem ten slotte altijd je beschikbaarheidsperiode (bijvoorbeeld vanaf februari 2020 tot juli 2020) en het doel van je stage (bijvoorbeeld scriptieonderzoek of werkervaring).


Wij verheugen ons erop om je te leren kennen!


Twijfels, vragen of complimenten voor ons? Stuur ons een e-mail naar: it.internships@nl.abnamro.com

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages