Stage brand, communication & marketing CIRCL

ABN AMRO

Stage informatie

Organisatie: ABN AMRO

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Solliciteren

In het kort

Heb jij een passie voor circulariteit en duurzaamheid en wil jij meemaken hoe duurzaamheid écht werkt in de praktijk? Ben jij proactief, wil je bijdragen aan een betere maatschappij en steek je graag je handen uit de mouwen? Heb jij een marketing achtergrond en wil jij je opgedane kennis nu echt in praktijk brengen? Wij hebben een mooie kans voor jou om je talenten te ontplooien en impact te maken binnen een circulaire scale-up die onderdeel is van een groot bedrijf met duurzame ambities.

Bij Circl, het circulaire paviljoen van ABN AMRO, zijn we per direct op zoek naar een meewerk stagiair op minimaal HBO niveau gedurende een periode van minimaal 6 maanden.

Je werk

Je activiteiten omvatten:

 • Oriënteren, structuur aanbrengen en managen van de Circl communities
 • Marketing strategie opstellen voor het vermarkten van de programmering (inbound marketing)
 • Het opzetten van doelgerichte marketingcampagnes
 • Vergroten van zichtbaarheid Circl door juiste propositie en positionering.
 • Website optimalisatie aan de hand van data analyses
 • Overal helpen ontwikkelen van standaarden en procesoptimalisatie in onze groeiende omvang van activiteiten
 • Up-to-date houden van de website en agenda van Circl; ondersteunen in maken en plaatsen van content op de website en evt. social media
 • Ondersteunend onderzoek doen naar thema’s , sprekers, partners; meedenken met programmamakers en initiatief leads
 • Ondersteunen van de productie van het programma als rechter hand van de programma maker, o.a.: draaiboek helpen samenstellen en bijhouden, presentaties maken en samenvoegen, ontvangen van gasten, overal hostmanship en trouble shooting tijdens een event; uitvoeren en analyseren feedback surveys
 • Inwerken van je opvolger (het is een doorlopend stage plek)

Je werkomgeving

Circl is het circulaire platform van ABN AMRO op de Zuidas direct naast het station. Onze missie is te verleiden en te begeleiden richting de circulaire economie en duurzame maatschappij. We zijn een showcase in circulair bouwen, een restaurant & conference center, een open ontmoetingsplaats en “school” voor circulariteit en duurzaamheid. Sinds onze opening 2 jaar geleden hebben we bijna 200.000 bezoekers mogen ontvangen en we willen dit jaar weer verder groeien in maken van impact.

We ontwikkelen programmareeksen, zoals Energy Transition Thursday en community events zoals de Circular Business Community. We publiceren content en initiëren en ondersteunen duurzaamheidsprojecten zoals True Price. Als stagiair denk je mee over de invulling van onze initiatieven, je ondersteunt in de productie van programma’s, events en communicatie en helpt met opzetten van initiatieven met diverse partners.

We zijn een gezellig hecht team en we schakelen snel, werken informeel samen en staan open voor nieuwe ideeën.

Je profiel

 • Je bent een HBO/WO student
 • Je studie heeft betrekking op communicatie/marketing/duurzaamheid/sociale wetenschappen/ Sustainable Business/ Bedrijfskunde
 • Je hebt affiniteit met social media, beheren van een website, analytische tools(zoals Google Analytics) en marketing gerelateerde activiteiten
 • Je kunt per eind januari 2021 starten
 • Je bent beschikbaar voor minimaal 5 maanden
 • Zelfstandig: je neemt graag het initiatief om zelf problemen op te lossen.
 • Communicatief vaardig: je kunt informatie op een accurate en duidelijke manier overbrengen.
 • Je beschikt over een uitstekend niveau van zowel de Nederlandse taal als de Engelse taal (gesproken en geschreven), wat cruciaal is.
 • Ondernemend vermogen: je staat open voor verbeteringen, innovatie en nieuwe kansen.
 • Marketing skills: je hebt affiniteit en ervaring met marketing gerelateerde vraagstukken en gaat hier dan ook graag mee aan de slag in een nieuwe omgeving.
  Let op: je moet de gehele duur van de stage ingeschreven staan bij een universiteit.

We bieden

Ben je op zoek naar een verrijkende stage om jezelf te ontwikkelen? Wil je werken in een van de beste werkomgevingen van Nederland? Dan nodigen wij je uit om hier te komen om samen met ons geschiedenis te schrijven, om je stempel te drukken door middel van je harde werk, inzet en gezelschap.

Daarom moedigen we je bij ABN AMRO aan om jezelf te ontwikkelen tot het broodnodige talent waar de wereld op wacht! Je zult werken met de beste professionals in de business en ook met de nieuwste technologieën, in een creatieve, flexibele en relaxte sfeer. We bieden alle ABN AMRO stagiaires een werklaptop, een maandelijkse compensatie (€600 voor MSc studenten en €450 BSc studenten), een persoonlijke ontwikkelingscoach en nog veel meer zodat jij je maximale potentieel kan benutten! Wij bieden je de mogelijkheid om op te vallen en een verschil te maken.

Geloof je het niet? We nodigen je uit om het zelf te ervaren.

Interesse?

Ben je zelfverzekerd genoeg om een waardevol lid van ons team te worden, reageer dan direct! En vergeet niet; een goed doordacht en gestructureerde CV en motivatiebrief kunnen je onderscheiden van de rest!

Hoe dit te doen?

 • Zet alleen baanrelevante items op je CV en in je brief.
 • In je brief presenteer je jezelf kort en vertel je ons waarom je geïnteresseerd bent in deze vacature in het bijzonder en het werken bij ABN AMRO in het algemeen. Vervolgens leg je uit hoe je waarde kunt toevoegen aan ons team, door te wijzen op je relevante vaardigheden en ervaring.
 • Noem ten slotte altijd je beschikbaarheidsperiode (bijvoorbeeld vanaf februari 2020 tot juli 2020) en het doel van je stage (bijvoorbeeld scriptieonderzoek of werkervaring).

Wij verheugen ons erop om je te leren kennen!

Twijfels, vragen of complimenten voor ons? Stuur ons een e-mail naar: it.internships@nl.abnamro.com

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Solliciteren

Meer stages

Stages