Stage HBO ICT- software engineering

Organisatie
Opleidingsniveau
HBO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

Zo ziet jouw baan eruit

Word jij onze nieuwe database front-end stagiair?

Het team interfacing is binnen de Volksbank verantwoordelijk voor de interne koppelingen tussen diverse bankensystemen en alle koppelingen met externe partijen. De vraag vanuit de business naar inzicht in deze koppelingen groeit.
Het is de wens om alle metadata van de koppelingen in een database vast te leggen en hierbij ook correlaties te kunnen leggen met realtime en historisch transactieverkeer.

Het uiteindelijke doel is dat iedereen binnen de Volksbank eenvoudig inzicht krijgt in zijn of haar koppelingen. Dit verkort de oplostijden van incidenten en vereenvoudigt de diverse audit trajecten waarbij inzicht in de ketens gevraagd wordt.

Deze stage opdracht bestaat uit twee componenten. De opdracht kan het beste als duo-opdracht worden opgepakt. Dit luidt als volgt:
• Analyse van de laatste requirements, testen en het vullen van het systeem. Voor het verkrijgen van alle requirements, overleg je metverschillende stake-holders waarna je dit vertaalt naar een universeel datamodel;
• Het bouwen van de database en front-end. Hierbij maak je gebruik van onze big data platform, Elastic search etc.

Dit krijg je van ons

Uitdagende stageopdracht

Veel ruimte om de stageopdracht naar eigen inzicht in te vullen, zodat je na je opleiding gemakkelijker een baan kunt vinden die goed bij je past. Dit betekent veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid.

Opbouw netwerk

De Volksbank is groot genoeg om jouw persoonlijke doelen waar te maken en compact genoeg om zichtbaar impact te hebben. Tijdens jouw stage heb je de mogelijkheid om een kennis te maken met diverse afdelingen. Je kunt aansluiten bij ons jongeren netwerk JongVolk .

Goede doorgroeimogelijkheden

Ben jij enthousiast, heb je een frisse blik en wil je graag collega worden? Wij gaan graag in gesprek met je over een volgende stap!

Flexibele werkomgeving

We kiezen voor een goede balans tussen werk en vrije tijd. Jij bepaalt - in overleg - zelf wanneer je werkt. 4x9 of om de files heen reizen is geen probleem.

Jouw kwaliteiten

Het is een sterke préwanneer de twee studenten elkaar kennen en al een keer hebben samengewerkt.

Verder heb je:

  • Een hbo-opleiding in de richting Software Engineering;
  • Affiniteit met data analyticsen front-end;
  • Enthousiasme en leergierigheid;
  • Uitstekend analytisch vermogen en kritische houding;
  • Goede communicatieve vaardigheden.
Startdatum en locatie
Je kunt in september of in overleg starten met je nieuwe stage bij de Volksbank. Onze IT afdeling is gevestigd aan Pettelaarpark 120 in Den Bosch.

Solliciteren?

Klik op de "sollicitatie button" en reageer op deze vacature. Laat je motivatie en CV achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor vragen over de inhoud van de stage kun je contact opnemen met Dick Bos, E: dick.bos@devolksbank.nl. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Nancy van de Wiel, E: nancy.vandewiel@devolksbank.nl.

Over...

De Volksbank gaat met de merken ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank en SNS de uitdaging aan om de menselijke maat in bankieren terug te brengen. Samen willen wij het huidige bankenlandschap in Nederland opnieuw vormgeven en oprecht de belangen van onze klanten voorop zetten door verantwoorde keuzes te maken in onze bedrijfsvoering.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: de Volksbank

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages