Stagiaire HBO- IT procesconsultancy

Organisatie
Opleidingsniveau
HBO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant

Zo ziet jouw baan eruit

Binnen het team PO Vernieuwing & Support willen we onze processen vormgeven aan de hand van het IT4IT model. Hiervoor modelleren we bestaande processen opnieuw. We starten hierbij met de processen rondom het bouwen van software en nieuwe infrastructuren.

In deze opdracht ga je aan de slag met bestaande processen omzetten naar nieuwe moderne IT4IT processen inclusief de vastlegging in bijbehorende tooling. Je doet kennis op van de bestaande processen en nieuwe processen en onderzoekt de belangrijkste verschillen. Je verwerkt de nieuwe processen in workshops met diverse materiedeskundigen. Dit doe je uiteraard niet alleen: samen met procesexperts vernieuw je de processen vol uitdaging en enthousiasme!

Dit krijg je van ons

Uitdagende stageopdracht

Veel ruimte om de stageopdracht naar eigen inzicht in te vullen, zodat je na je opleiding gemakkelijker een baan kunt vinden die goed bij je past. Dit betekent veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid.

Opbouw netwerk

De Volksbank is groot genoeg om jouw persoonlijke doelen waar te maken en compact genoeg om zichtbaar impact te hebben. Tijdens jouw stage heb je de mogelijkheid om een kennis te maken met diverse afdelingen. Je kunt aansluiten bij ons jongeren netwerk JongVolk .

Goede doorgroeimogelijkheden

Ben jij enthousiast, heb je een frisse blik en wil je graag collega worden? Wij gaan graag in gesprek met je over een volgende stap!

Flexibele werkomgeving

We kiezen voor een goede balans tussen werk en vrije tijd. Jij bepaalt - in overleg - zelf wanneer je werkt. 4x9 of om de files heen reizen is geen probleem.

Jouw kwaliteiten


• Je volgt een hbo opleiding in de richting van software engineering of IT;
• Je hebt affiniteit met IT procesmodellen zoals ITIL;
• Je hebt kennis van Agile werkwijzen;
• Je hebt een uitstekend analytisch vermogen en kritische houding;
• Enthousiast en leergierig.

Solliciteren?

Klik op de "sollicitatie button" en reageer op deze vacature. Laat je motivatie en CV achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor vragen over de inhoud van de stage kun je contact opnemen met Robert Lauwen, E: robert.lauwen@devolksbank.nl. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen metnancy van de Wiel, E: nancy.vandewiel@devolksbank.nl.

Over...

De Volksbank gaat met de merken ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank en SNS de uitdaging aan om de menselijke maat in bankieren terug te brengen. Samen willen wij het huidige bankenlandschap in Nederland opnieuw vormgeven en oprecht de belangen van onze klanten voorop zetten door verantwoorde keuzes te maken in onze bedrijfsvoering.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: de Volksbank

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages