Stage Client Journey ABN AMRO MeesPierson - Amsterdam

Organisatie
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

In het kort

Ben jij die Explorer, altijd nieuwsgierig om te ontdekken, experimenteren en leren wat het beste is voor de klant? Ben je ambitieus en wil je meer uit je stageperiode halen dan alleen koffie halen en de vissenkom schoonmaken? Wil je een ervaring opdoen op de marketingafdeling van het hoofdkantoor van ABN AMRO MeesPierson? En meebouwen aan de grootste Private Bank van Nederland? Ga dan aan de slag als Client Journey stagiair.

Wat je gaat doen

Koffie halen? Kopiëren? Voor jezelf ja. Als stagiaire bij ABN AMRO MeesPierson ben je volledig onderdeel van het team. Initiatief tonen, meedenken en kritisch zijn is erg belangrijk. Natuurlijk word je hier goed bij begeleid. Als Client Journey Stagiair focus jij je op hoe we als ABN AMRO MeesPierson de relatie met de vermogende klant het beste kunnen opbouwen en onderhouden. In jouw rol draag je bij aan het inzichtelijk maken en optimaliseren van de klantreizen. Door jouw inbreng kunnen er verbeteringen worden doorgevoerd waar onze klant direct baat bij heeft. Dit vergt een mensgerichte aanpak. Daarnaast krijg je de kans om de afdeling te ondersteunen met algemene marketing ondersteunende taken.

Wie zijn wij?

Klanten zijn onze zuurstof. Alleen het beste is goed genoeg voor hen. Het doel van onze marketingactiviteiten is de klantenbeleving en de NPS score verbeteren. Je werkt op de marketing afdeling op het hoofdkantoor in Amsterdam dat bestaat uit een team van ruim 20 personen. Daarbinnen ben je onderdeel van het Marketing Strategy Team dat bestaat uit ongeveer 7 personen.

Wie ben jij?

  • Jij bent een derde- of vierdejaars hbo- of wo-student met opleiding op het gebied van Marketing en Communicatie;
  • Jij bent vanaf september minimaal 4 dagen per week beschikbaar;
  • Je bent niet bang om zaken die volgens jou efficiënter kunnen, aan te kaarten en/of te verbeteren;
  • Je hebt een goed inlevingsvermogen en bent altijd op zoek naar de beste oplossing voor de klant;
  • Je bent zelfstandig, ondernemend en begint liever vandaag dan morgen!

Heb je ambitie op het gebied van Marketing Strategie en herken je jezelf in dit profiel? Neem dan contact op.

Wat bieden wij?

  • Een leerzame stage bij een toonaangevend bedrijf;
  • Veel eigen verantwoordelijkheid, maar ook veel begeleiding;
  • Een kans om je verder te ontwikkelen op het gebied van marketing;
  • Meewerken aan acties en campagnes:
  • Een leuk team van gezellige en ervaren collega’s.


Stage lopen bij ABN AMRO betekent nog beter worden in wat je doet. ABN AMRO investeert veel in de opleiding en de persoonlijke ontwikkeling van jong talent. Stages spelen hierbij een belangrijke rol. Het is dé manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen. Daarnaast leer je ABN AMRO écht kennen. Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar ook om het vergroten van je netwerk. CASt, de Club ABN AMRO Stagiairs, organiseert regelmatig inhoudelijke en sociale evenementen waar je elkaar en de bank beter leert kennen.

Are you in?

Met geweldige mensen krijg je een geweldige werkomgeving. We vragen van jou om het beste uit jezelf te halen. Interesse? Reageer dan nu op deze vacature via de online sollicitatiebutton. Vragen? Neem voor meer informatie contact op met het Stagebureau via telefoonnummer 030 – 23 27 548 of stuur een mail naar abnamro.meespierson.stages@nl.abnamro.com.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages