Stage Kredietspecialist (regio Noord) ABN AMRO MeesPierson

Organisatie
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

In het kort

Dus jij bent graag de drijvende kracht achter topprestaties? Daar moet je wat mee doen! Met jouw expertise ondersteun je de Kredietspecialisten optimaal tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Dit is je kans om ervaring op te doen en je zowel professioneel als persoonlijk te ontwikkelen.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Je stapt niet dagelijks in dezelfde trein, naar hetzelfde kantoor om achter je eigen bureau te gaan zitten werken. Tijdens deze stage heb je één vaste dag op het kantoor in Utrecht, de rest van de week werk je vanuit verschillende kantoren met als basis het kantoor in Zeist. Jouw zelfstandigheid en verantwoordelijkheid zijn hierbij de sleutel tot succes. Met jouw assertieve aanpak woon je gesprekken met Private Bankers en Kredietspecialisten bij, waar je niet alleen een observerende rol aanneemt. Tevens ondersteun jij vanuit de verschillende kantoren de werkzaamheden voor de Kredietspecialist.

Verder:

 • Ben jij in het bezit van goede schrijf- en spreekvaardigheden;
 • Ben jij creatief in het organiseren van uitdagende projecten;
 • Voorzie jij Kredietspecialisten proactief van informatie;
 • Heb jij een kritische blik op de werkwijze van de afdeling;
 • Ben jij een teamplayer;
 • Onderhoud jij contacten met verschillende stakeholders, waaronder Private Bankers, Hypotheekspecialisten, Beleggersspecialisten en klanten.

Wie ben jij?

Be an explorer! Toon jij initiatief en heb jij lef en ben jij nieuwsgierig genoeg om te onderzoeken, experimenteren en leren wat het beste is voor de klant? Jouw mening vinden wij belangrijk!

 • Jij bent degene waar onze klanten en collega’s op kunnen bouwen!
 • Je zit in het 2e of 3e jaar van je HBO, of WO-studie;
 • Je zoekt vanaf september 2020 een stage voor minimaal 20 weken;
 • Je hebt enige affiniteit met de financiële wereld;
 • Dat je natuurlijk ook nauwkeurig... flexibel... communicatief vaardig bent geloven wij graag, maar wat jou écht onderscheidt is je oneindige drive om te leren.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou de mogelijkheid om kennis te maken met de wereld van Private Banking in een specialistische en professionele omgeving. Je werkt samen met een groep enthousiaste Kredietspecialisten binnen ABN AMRO MeesPierson Lending & Daily Banking. Een mooie stage, waar je een schat aan praktijkervaring opdoet in een omgeving waar volop ruimte is om te leren en te groeien. Uiteraard onder een uitstekende begeleiding.

Stage lopen bij ABN AMRO MeesPierson betekent nog beter worden in wat je doet. ABN AMRO MeesPierson investeert veel in de opleiding en de persoonlijke ontwikkeling van jong talent. Stages spelen hierbij een belangrijke rol. Het is dé manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen. Daarnaast leer je ABN AMRO écht kennen. Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar ook om het vergroten van je netwerk. CASt, de Club ABN AMRO Stagiairs, organiseert regelmatig inhoudelijke, maar ook informele evenementen. Naast al deze voordelen bieden wij jou natuurlijk een aantrekkelijke stagevergoeding.

Are you in?

Met geweldige mensen krijg je een geweldige werkomgeving. We vragen van jou om het beste uit jezelf te halen. Interesse? Reageer dan nu op deze vacature via de online sollicitatiebutton. Vragen? Neem voor meer informatie contact op met het Stagebureau via telefoonnummer 030 – 23 27 548 of stuur een mail naar abnamro.meespierson.stages@nl.abnamro.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages