Stage Marketing Project ABN AMRO MeesPierson

Organisatie
Opleidingsniveau
Periode
Type
Vergoeding
Onbekend
Deze stage is niet meer vacant

Je bent als stagiaire werkzaam binnen een groot marketing project. Een van de belangrijkste projecten momenteel binnen Private Banking waarbij een nieuwe propositie wordt ontwikkeld voor een groot deel van de vermogende klanten.

We hebben ruimte voor 1 stagiaire om te ondersteunen binnen dit project, specifiek in de ontwikkeling van een nieuw, innovatief bedieningsconcept dat in het voorjaar 2015 gelanceerd wordt. In dit concept wordt het gebruik van (how-to) video erg belangrijk. Korte filmpjes waarin we actuele onderwerpen communiceren met klanten. Op dit vlak hebben we nog onvoldoende kennis in het project en zoeken we een stagiar die met name op dit onderdeel wil ondersteunen.

Denk hierbij aan:
- onderzoeken mogelijkheden produceren en managen van video's
- opzetten standaard opzet voor een video
- keuze tool voor managen / beheren video's
- begeleiden productie eerste set video's
- schrijven instructies voor medewerkers mbt video productie / management

Binnen de stage is er ook ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Je bent betrokken bij verschillende werkzaamheden waarin je de kans krijgt om zelf verantwoordelijkheid te nemen en initiatief te tonen:
• Ondersteuning bij overige activiteiten in het project
• Participeren in projectoverleggen
• Kennismaken met innovatie
• Kennismaken met verandering binnen een organisatie

Binnen het marketing project maak je onderdeel uit van team dat zich bezig houdt met het neerzetten van een nieuw, innovatief bedieningsconcept. We zijn op zoek naar een meewerk stagiair die het interessant vind om mee te werken aan ontwikkeling van nieuw dienstverlening, die affiniteit heeft met alles wat digitaal is en bij voorkeur ervaring heeft met productie / ontwikkeling van video.

Als kandidaat stagiaire ben je bezig met een HBO opleiding. Je hebt een pro-actieve houding en bent niet bang om intiatieven te nemen. De online wereld heeft voor jou weinig geheimen, en je weet je weg te vinden op Social Media. NB: Wij hebben geen plaats voor afstudeerders, deze zijn te vinden in de vacaturebank.

ABN AMRO MeesPierson is de marktleider voor private banking in Nederland en bedient klanten met een vrij belegbaar vermogen vanaf € 1.000.000. Een relatief kleine doelgroep met zeer specifieke wensen. Niet alleen persoonlijke aandacht en bediening zijn daarbij enorm belangrijk, maar ook het producten en diensten aanbod verschilt wezenlijk van reguliere banken. Als private bank bedienen wij de top van Nederland en werken wij met de beste mensen in de branche.
Op het hoofdkantoor van ABN AMRO MeesPierson in Amsterdam hebben wij nu ruimte voor een meewerkstage op HBO niveau. Als stagiaire draai je volwaardig mee in het marketing project, doe je mee met projectoverleggen, hoofdkantoor bijeenkomsten en ben je natuurlijk van harte welkom op de sociale bijeenkomsten.

ABN AMRO investeert veel in de opleiding en de persoonlijke ontwikkeling van jong talent. Stages spelen hierbij een belangrijke rol. Het is dé manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen en ABN AMRO écht te leren kennen. Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar ook om het vergroten van je netwerk. CASt, de Club ABN AMRO Stagiaires, organiseert inhoudelijke en sociale evenementen waar je elkaar en de bank goed leert kennen en alvast in contact kunt treden met onze recruiters.

Werken bij ABN AMRO betekent nog beter worden in wat je doet. Wij begrijpen klanten, vertalen hun ambities naar gemeenschappelijk succes en verdienen zo vertrouwen. We willen dat onze klanten onze producten begrijpen. Dat betekent dat we soms 'nee' verkopen als het risico van een product voor een klant te groot is. Klantbelang is ook: een overzichtelijk productaanbod bieden. En: helder communiceren. Bankieren is ons vak, de wereld onze uitdaging.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan nu je CV en motivatiebrief naar stagecoördinator Annemijn van der Vorm! Haar e-mailadres is abnamro.meespierson.stages@nl.abnamro.com. Voor vragen kun je bellen naar 030-2327548.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding: Onbekend

Meer stages