Stage Instituten & Charitas Eventmanagement ABN AMRO MeesPierson

ABN AMRO

Stage informatie

Organisatie: ABN AMRO

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Deze stage is niet meer vacant

In het kort

Ben je een nieuwsgierige en ondernemende HBO of WO-student(e) met interesse in de wereld van bankieren? Wil je werken aan projecten met impact die ertoe doen? Gaat jouw hart sneller kloppen van het tot in de puntjes organiseren van unieke evenementen? Begin dan als stagiair(e) bij ABN AMRO MeesPierson! Dit is je kans om ervaring op te doen! Ondersteun Instituten & Charitas op het gebied van Eventmanagement. Daar help je niet alleen onze vermogende klanten mee vooruit, maar steek je zelf ook nog enorm veel van op.

Hoe ziet je werkdag eruit?

Uit oogpunt van klantenbinding organiseert ABN AMRO MeesPierson regelmatig exclusieve (online) bijeenkomsten voor klanten. Jij bent verantwoordelijk voor de organisatie van deze bijeenkomsten. Van klein tot groot, zowel vakinhoudelijk als informeel, voor klanten, maar ook voor medewerkers. Je beheert de activiteitenkalender, onderhoudt contact met betrokkenen en leveranciers. Je bewaakt de voortgang en kwaliteit en krijgt inzicht in budgettering. Natuurlijk ben je ook (online) aanwezig bij deze bijeenkomsten.

Eventueel kunnen de taken uitgebreid worden met een onderzoek naar online vormgeving van evenementen of bedrijfsbezoeken, het verbeteren van het proces of het in kaart brengen van de behoeftes en interesses van klanten. Daarnaast kunnen je taken tijdens je stage uitgebreid worden met administratieve werkzaamheden betreft relatiebeheer.

Wie ben jij?

Heb jij lef en ben jij proactief, ondernemend, en nieuwsgierig genoeg om te onderzoeken wat het beste is voor de klant? Jouw mening vinden wij belangrijk! Daarnaast kan je goed organiseren en ga je nauwkeurig te werk. Ook ben jij een degene waar onze klanten en collega’s op kunnen bouwen. Verder:

  • Je beschikt over HBO of WO denkniveau en opleiding;
  • Je zoekt vanaf half februari/begin maart 2021 een stage voor minimaal 20 weken;
  • Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar om mee te werken.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een mooie stage, zowel op kantoor als digitaal. Op dit moment is thuiswerken de norm. We hebben een digitaal onboardingsprogramma ontwikkeld zodat nieuwe stagiair(e)s zich snel onderdeel van het team voelen. Er is volop ruimte om te leren en te groeien, in beide omgevingen kun jij een schat aan ervaring opdoen. Uiteraard onder uitstekende begeleiding van je stagebegeleider en naaste collega’s.

Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar je werkt ook actief aan je professionele ontwikkeling en het vergroten van je netwerk. CASt, de Club ABN AMRO Stagiairs, organiseert zowel inhoudelijke als sociale (online) evenementen. Daarnaast worden er maandelijks Go & See’s georganiseerd om kennis te maken met verschillende afdelingen binnen ABN AMRO, zo leer je de bank nog beter kennen. Ook krijg je de mogelijkheid om via de ABN AMRO Academy je hard skills verder te ontwikkelen door middel van uitdagende e-learnings. Tot slot ontvang je van ons een mooie stagevergoeding.

Begin bij ons

Werken bij ABN AMRO betekent werken aan projecten die ertoe doen. Werk dat impact heeft op miljoenen klanten. En daarvoor hebben we mensen nodig die een verschil kunnen maken. Mensen zoals jij. Want er is nog een wereld te winnen.

Interesse? Reageer dan nu op deze vacature via de online sollicitatiebutton. Vragen? Neem voor meer informatie contact op met het Stagebureau via: 030 – 23 27 548 of abnamro.meespierson.stages@nl.abnamro.com

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages

Stages