Stage Instituten & Charitas Acquisitie ABN AMRO MeesPierson

ABN AMRO

Stage informatie

Organisatie: ABN AMRO

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Deze stage is niet meer vacant

In het kort

Dus jij bent graag de drijvende kracht achter topprestaties? Daar moet je wat mee doen!Bij Instituten&Charitas word je van AtotZ meegenomen in het proces en kun je samen met de professionals bijdragen aan hetbehalen van maatschappelijke organisatiedoelstellingen. Ondersteun Instituten & Charitas op het gebied van Acquisities binnen ABN AMRO MeesPiersondoor op zoek te gaan naaralle mogelijke leads voor onze relatiemanagers.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

De maatschappelijke rol van ABN AMRO MeesPierson is groots en uitdagend. De afdeling Instituten & Charitas biedt expertise op het gebied van vermogensbeheer aan vermogensfondsen, religieuze instellingen, fondsenwervende instellingen en branche- of belangenorganisaties. Tijdens deze uitdagende stage help je onzerelatiemanagersbij verschillende werkzaamheden zodat zij zoveel mogelijk tijd aan klanten kunnen besteden. Jehelptde afdeling bij het werven van nieuwe klanten enmet het uitzoeken van de leads voor de relatiemanagers. Zo zorg je ervoor dat een relatiemanager altijd over de juiste informatie beschikt om een nieuwe klant te verwerven. Hiervoor bereid je de(online)klantgesprekken voor. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om aan te schuiven bij klantgesprekken.

Verder:

 • Ben je betrokken bijhet organiseren van de(online)acquisitie dagen;

 • Houd jij je bezig met het behandelen van dagelijkse vraagstukken;

 • Je ondersteunt de afdeling in haar dagelijkse werkzaamheden;

 • Schuif je aan bij de weekstart.

Wie ben jij?

Heb jij lef en ben jij nieuwsgierig genoeg om te onderzoeken, experimenteren enleren wat het beste is voor de klant? Ben jij daarnaast proactief en ondernemend? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

 • Jij bent degene waar onze klanten en collega’s op kunnen bouwen;

 • Je durft met een frisse blik naar de afdeling te kijken en jouw mening en ideeën te delen;

 • Ondanks onzebegeleiding is het belangrijk dat je ook zelfstandig te werk kan gaan;

 • Je bent communicatief goed onderlegd;

 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;

 • Je beschikt over minimaal HBO/WO opleidingsniveau; 

 • Je zoekt vanaf februari 2021 een stage voor minimaal 20 weken; 

 • Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar om mee te werken.  

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een mooie stage, zowel op kantoor als digitaal. Op dit moment is thuiswerken de norm. Er is volop ruimte om te leren en te groeien, in beide omgevingen kun jij een schat aan ervaring opdoen. Uiteraard onder een uitstekende persoonlijke begeleiding.  

Stagelopen bij ABN AMRO betekent nog beter worden in wat je doet. Het is dé manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen. Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar ook om het vergroten van je netwerk. CASt, de Club ABN AMRO Stagiairs, organiseert zowel inhoudelijke als sociale (online) evenementen. Naast al deze voordelen bieden wij jou natuurlijk een aantrekkelijke stagevergoeding. 

Are you in?

Met geweldige mensen krijg je een geweldige werkomgeving. We vragen van jou om het beste uit jezelf te halen. Interesse? Reageer dan nu op deze vacature via de online sollicitatiebutton. Vragen? Neem voor meer informatie contact op met het Stagebureau via: 030 – 23 27 548 of abnamro.meespierson.stages@nl.abnamro.com

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages

Stages