Stage Assistent Beleggingsadvies Instituten & Charitas ABN AMRO MeesPierson

Organisatie
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant

In het kort

Dus jij bent graag de drijvende kracht achter topprestaties? Daar moet je wat mee doen! Bij Instituten en Charitas wordt je van A-Z meegenomen in het proces en kan je samen met de professionals bijdragen aan het halen van maatschappelijke organisatiedoelstellingen. Dit doe je door de beleggingsadviseurs van ABN AMRO MeesPierson afdeling Instituten & Charitas te ondersteunen in het optimale beheer van vermogensfondsen, religieuze instellingen, goede doelen en belangenorganisaties.

Hoe ziet je dag eruit?

Jij helpt onze Beleggingsadviseurs bij verschillende werkzaamheden, zodat zij zoveel mogelijk tijd aan klanten kunnen besteden. Je verzamelt beleggingsinformatie over de klant, bewaakt de voortgang en rapportages en coördineert acties binnen de afdeling.

Verder:

 • Beheer je de klantportefeuille;
 • Ondersteun je in de klantcontactplanning;
 • Bereid je de klantgesprekken voor;
 • Ondersteun je in de opvolging hiervan;
 • Zie je hoe de beleggingsportefeuille wordt beheerd;
 • Krijg je te zien hoe er analyses en adviezen gemaakt worden;
 • Handel je de vragen, klachten en transacties af;
 • Schuif je aan bij de weekstart.

Wie zijn wij?

Klanten zijn onze zuurstof. Alleen het beste is goed genoeg voor hen. Alles wat we doen, doen we voor onze klanten en met hun belang in ons achterhoofd. We werken continu aan onze deskundigheid en durven risico’s zorgvuldig in te schatten. Maatschappelijke instellingen maken de wereld beter en instituten & Charitas helpt hierbij. Er zitten veel uitdagingen bij het uitvoeren van acquisitie in deze bijzondere omgeving. Instituten & Charitas staat voor good governance, openheid van zaken en optimaal beheer van vermogensfondsen, religieuze instellingen, goede doelen en belangenorganisaties. Samen met een team van specialisten en professionals dragen wij bij aan het behalen van de doelstellingen door middel van het beheren van de volledige geldstroom.

In een team van specialisten en professionals bieden wij jou de mogelijkheid om kennis te maken met de financiële wereld en het adviseren van vermogende klanten.

Wie ben jij?

Be an explorer! Heb jij lef en ben jij nieuwsgierig genoeg om te onderzoeken, experimenteren en leren wat het beste is voor de klant? Jouw meningvinden wij belangrijk!

 • Jij bent degene waar onze klanten en collega’s op kunnen bouwen!
 • Je zit in het 2e of 3e jaar van je HBO of WO-studie;
 • Je zoekt vanaf september 2020 een stage voor minimaal 20 weken;
 • Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar om mee te werken;
 • Dat je natuurlijk ook nauwkeurig, flexibel en communicatief vaardig bent geloven wij graag, maar wat jou écht onderscheidt is je oneindige drive om te leren. Je bent nieuwsgierig en je wilt werkervaring op doen in de financiële en commerciële dienstverlening.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou de mogelijkheid om kennis te maken met de wereld van de vermogende organisaties in een specialistische en professionele omgeving. Een mooie stage, waar je een schat aan praktijkervaring opdoet in een omgeving waar volop ruimte is om te leren en te groeien. Uiteraard onder een uitstekende begeleiding.

Stage lopen bij ABN AMRO betekent nog beter worden in wat je doet. ABN AMRO investeert veel in de opleiding en de persoonlijke ontwikkeling van jong talent. Stages spelen hierbij een belangrijke rol. Het is dé manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen. Daarnaast leer je ABN AMRO écht kennen. Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar ook om het vergroten van je netwerk. CASt, de Club ABN AMRO Stagiairs, organiseert regelmatig inhoudelijke, maar ook informele evenementen. Naast al deze voordelen bieden wij jou natuurlijk een aantrekkelijke stagevergoeding.

Are you in?

Met geweldige mensen krijg je een geweldige werkomgeving. We vragen van jou om het beste uit jezelf te halen. Interesse? Reageer dan nu op deze vacature via de online sollicitatiebutton. Vragen? Neem voor meer informatie contact op met het Stagebureau via telefoonnummer 030 – 23 27 548 of stuur een mail naar abnamro.meespierson.stages@nl.abnamro.com .

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages