Internship

ABN AMRO

Stage informatie

Organisatie: ABN AMRO

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Deze stage is niet meer vacant

In het kort

Zet jij ABN AMRO MeesPierson op de kaart bij jong aanstormend talent? Jij bent verantwoordelijk voor de werving en selectie van alle stagiair(e)s binnen ABN AMRO MeesPierson. Daarnaast krijg jij de mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan (online) evenementen om de juiste kandidaten te werven. Een HR-gerelateerde opleiding is geen vereiste. Binnen het Stagebureau word je opgeleid tot recruiter.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Samen met je collega’s start je de dag op kantoor en neem je de agenda door met betrekking tot de binnengekomen sollicitaties en de geplande sollicitatiegesprekken. Afhankelijk van de maatregelen omtrent corona is het mogelijk dat een deel van je stage vanuit huis plaatsvindt. Verder:

  • Neem jij contact op met de kantoordirecteuren in het land over de voortgang van de kandidaten;
  • Vervul jij de rol als contactpersoon richting de huidige en nieuwe stagiair(e)s;
  • Behandel jij de vragen uit de algemene mailbox;
  • Organiseer jij interne en externe evenementen;
  • Schuif je aan bij de weekstart.

Wie ben jij?

Heb jij lef en ben jij niet bang om de handen uit de mouwen te steken? Werk jij graag gedetailleerd en nauwkeurig? Weet jij orde te houden in een complexe en dynamische omgeving? Kan jij goed samenwerken en praat je makkelijk? Dan zijn wij op zoek naar jou! Verder:

  • Ben jij een kei in PowerPoint en Excel;
  • Heb jij een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
  • Beschik je over HBO of WO denkniveau en opleiding;
  • Ben je minimaal 4 dagen per week beschikbaar om mee te werken;
  • Zoek je vanaf september 2021 een stage.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een mooie stage, zowel op kantoor als digitaal. Het Onboardingsprogramma zorgt ervoor dat nieuwe stagiair(e)s zich snel onderdeel van het team voelen. Er is volop ruimte om te leren en te groeien, in beide omgevingen kun jij een schat aan ervaring opdoen. Uiteraard onder uitstekende begeleiding van je stagebegeleider en naaste collega’s.

Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar je werkt ook actief aan je professionele ontwikkeling en het vergroten van je netwerk. CASt, de Club ABN AMRO Stagiairs, organiseert zowel inhoudelijke als sociale (online) evenementen. Tot slot ontvang je van ons een mooie stagevergoeding.

Begin bij ons

Werken bij ABN AMRO betekent werken aan projecten die ertoe doen. Werk dat impact heeft op miljoenen klanten. En daarvoor hebben we mensen nodig die een verschil kunnen maken. Mensen zoals jij. Want er is nog een wereld te winnen.

Interesse? Reageer dan nu op deze vacature via de online sollicitatiebutton. Vragen? Neem voor meer informatie contact op met het Stagebureau via: 030 – 23 27 548 of abnamro.meespierson.stages@nl.abnamro.com

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages

Stages