Stage huisvesting & vastgoed

ABN AMRO

Stage informatie

Organisatie: ABN AMRO

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Deze stage is niet meer vacant

In het kort

GREENE is het uniforme huisvestingsconcept voor alle klantomgevingen van ABN AMRO. Een duurzaam en circulair huisvestingsconcept voor klantomgevingen waarin persoonlijk contact en digitaal gemak centraal staan en waarbij alle expertises van ABN AMRO onder één dak zit.

Heb jij affiniteit met communicatie, projectmanagement en coördineer je graag? Heb jij lef en ben je nieuwsgierig genoeg om begeleiding aan project GREENE te bieden en ben jij degene waar onze klanten en collega’s op kunnen bouwen? Ga dan aan de slag als stagiair Vastgoed & Huisvesting!

Wat je gaat doen

Jij bent betrokken om de implementatie van GREENE te realiseren. Van de eerste kick-offsessie tot inhuizing van de bewoners ben je erbij: om de verbouwing en verhuizing soepel te laten verlopen en draagvlak te creëren, is het van belang de betrokkenen op het juiste moment en op de juiste wijze te informeren.

Jij geeft o.a. ondersteuning bij onderstaande stappen in het proces:

 • Kick Off Stakeholders
 • Kick Off Gebruikersteam
 • Leesman Index
 • Opstellen en versturen van periodieke nieuwsbrieven
 • Verbouwingsinformatie ophalen en vertalen naar leesbare informatie voor de klant
 • Administratieve proces
 • Opening en presentatie nieuwe locatie
 • Inrichten Instore Communicatie
 • Kick Off Bewoners

Wie zijn wij?

In 2019 is het huisvestingconcept voor alle klantomgevingen van de bank in gebruik genomen: GREENE. Een concept dat naadloos aansluit bij de strategie van de bank “Banking for better, for generations to come”. Want met de nieuwe GREENE omgeving wil ABN AMRO niet alleen particulieren en bedrijven inspireren tot duurzaamheid en circulariteit, maar is er ook veel aandacht voor een optimale en uniforme klantbeleving.

Wie ben jij?

Een creatief denkende stagiair die een bijdrage wil leveren bij het opstellen en uitvoeren van de implementatie voor een aantal vastgoed objecten en projecten in Nederland. Jij werkt gestructureerd, toont initiatief en bent in staat de werkzaamheden zelfstandig op te pakken. Je bent communicatief zeer vaardig. In de meewerkstage zal vooral praktisch en zelfstandig worden meegewerkt.

Daarnaast:

 • Je zit in het 2e of 3e jaar van je HBO- of WO-studie;
 • Je zoekt vanaf februari 2020 een stage voor minimaal 20 weken;
 • Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar om mee te werken;
 • Draai jij je hand niet om voor een presentatie in o.a. Power Point

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een prachtige en vooral leerzame stage bij een toonaangevend bedrijf, waar je een schat aan praktijkervaring opdoet in een omgeving waar volop ruimte is om te leren en te groeien. Uiteraard onder een goede begeleiding. Je krijgt een kans om je verder te ontwikkelen op het gebied van implementatie en projectontwikkeling. Stagelopen bij ABN AMRO betekent nog beter worden in wat je doet. Het is de manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen.

Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar ook om het vergroten van je netwerk. CASt, de Club ABN AMRO Stagiairs, organiseert regelmatig inhoudelijke, maar ook informele evenementen. Naast al deze voordelen bieden wij jou natuurlijk een aantrekkelijke stagevergoeding.

Are you in?

Met geweldige mensen krijg je een geweldige werkomgeving. We vragen van jou om het beste uit jezelf te halen. Interesse? Reageer dan nu op deze vacature via de online sollicitatiebutton. Neem voor meer informatie contact op met het Stagebureau via 030 – 23 27 548of abnamro.meespierson.stages@nl.abnamro.com

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages

Stages