Marketing & Event Management Stage

Organisatie
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant

In het kort

Ben je op zoek naar het ideale bedrijf om je vaardigheden te testen en te verbeteren? Een plek waar je kunt uitgroeien tot de event-guru of community marketeer die je wil worden? Zoek niet verder! ABN AMRO biedt je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen, samen met de beste professionals in het bedrijf.

Jouw stage

Achtergrond:


Cyber security – je hoort dagelijks wel berichten over in het nieuws. Whatsapp fraude, universiteiten zoals Maastricht die gehacked worden of grote bedrijven die klant gegevens ontnomen worden. Het is onze belofte als bank om het geld en de data van onze klanten veilig te beheren. De wereld wordt steeds digitaler en aanvallen worden steeds geavanceerder.

Om onze belofte waar te kunnen maken hebben we als Corporate Information Security Office (CISO) ‘GreenLight’ gelanceerd. De GreenLight Movement is een initiatief om binnen heel ABN AMRO meer awareness te creëren voor het belang van cyber security én de kennis op dit vlak te vergroten.


Opdracht:

Als stagiair marketing & event management binnen het Business Development team van CISO ben jij samen met ons verantwoordelijk voor het verder vormgeven en implementeren van de GreenLight Movement. Dit doen we door het organiseren van inspirerende events en online sessies, het faciliteren van een security community en het ontwikkelen en aanbieden van een relevant leeraanbod. Zo gaan we in oktober ook (online) events organiseren rondom ‘october cyber security awareness month’, een bijna wereldwijd initiatief.


Activiteiten:

 • Ontwikkeling, coördinatie en de uitvoering van verschillende marketing- en event management activiteiten
 • Verschillende organisatorische verantwoordelijkheden (o.a. aantrekken van sprekers, opstellen van promotie materiaal, opzetten van evaluaties, managen van gastenlijsten.)
 • Faciliteren van de GreenLight Movement community voor onze ABN AMRO collega’s
 • Creative concepten bedenken (o.a. doorontwikkeling van de marketing strategie)
 • … en nog veel meer

Je werkomgeving

Je gaat onderdeel uitmaken van het Business Development team van CISO (Corporate Information Security Office). Als Business Developers kijken we naar de trends en ontwikkelingen op het gebied van cyber security en bepalen samen met onze collega’s binnen CISO de impact hiervan op onze producten en diensten. Daarnaast zijn we verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van GreenLight: een initiatief om de volwassenheid op het gebied van cyber security bankbreed te verhogen. We zijn in totaal met 5 personen, wij werken nauw samen maar hebben ook ons eigen aandachtsgebied. We kijken er naar uit dat jij ons team komt versterken!

Je profiel

 • Je bent tenminste 3e jaar HBO of WO student.
 • Je studie heeft betrekking op het gebied van Event Management, Marketing, Communicatie of gerelateerd
 • Je hebt affiniteit met organiseren van events
 • Je bent beschikbaar voor een stage van 3-6 maanden , met als startmaand september.
 • Autonoom: Je bent organisatorisch zeer sterk en niet bang om het zelf initiatief te nemen
 • Communicatief: je kunt informatie op een accurate en duidelijke manier overbrengen. Je spreekt zowel Engels als Nederlands vloeiend
 • Proactief: je hebt een "hands-on"-mentaliteit
 • Teamspeler: je bent een sociaal persoon die graag in groepen werkt en niet alleen verantwoordelijkheden deelt, maar ook een lach, (virtuele) koffie en natuurlijk succes!

Wij bieden

 • Een leerzame stage bij een toonaangevend bedrijf;
 • Veel eigen verantwoordelijkheid, maar ook veel begeleiding;
 • Een kans om je verder te ontwikkelen op het gebied van marketing;
 • Meewerken aan ontwikkeling en uitvoering van verschillende marketing activiteiten
 • Een leuk team van gezellige en ervaren collega’s.

Stage lopen bij ABN AMRO betekent nog beter worden in wat je doet. ABN AMRO investeert veel in de opleiding en de persoonlijke ontwikkeling van jong talent. Stages spelen hierbij een belangrijke rol. Het is dé manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen. Daarnaast leer je ABN AMRO écht kennen. Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar ook om het vergroten van je netwerk. CASt, de Club ABN AMRO stagiairs, organiseert regelmatig inhoudelijke en sociale evenementen waar je elkaar en de bank beter leert kennen.

Solliciteer direct!

Ben je zelfverzekerd genoeg om een waardevol lid van ons team te worden, reageer dan direct! En vergeet niet: een goed doordacht en gestructureerde CV en motivatiebrief kunnen je onderscheiden van de rest!


Hoe dit te doen?

 • Zet alleen baanrelevante items op je CV en in je brief.
 • In je brief presenteer je jezelf kort en vertel je ons waarom je geïnteresseerd bent in deze vacature in het bijzonder en het werken bij ABN AMRO in het algemeen. Vervolgens leg je uit hoe je waarde kunt toevoegen aan ons team, door te wijzen op je relevante vaardigheden en ervaring.
 • Noem ten slotte altijd je beschikbaarheidsperiode (bijvoorbeeld vanaf september 2020 tot februari 2021) en het doel van je stage (bijvoorbeeld werkervaring of scriptieonderzoek).

Wij verheugen ons erop om je te leren kennen!

Twijfels, vragen of complimenten voor ons? Stuur een e-mail naar: it.internships@nl.abnamro.com

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages