WO/HBO meewerkstage Global Sponsoring & Events

Organisatie
ING
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

Wie zijn wij?

ING is een wereldwijde financiële instelling met een sterke Europese basis. Wij excelleren door onze ervaring en expertise, onze toewijding aan uitstekende service en om wereldwijd te voldoen aan de behoeften van een breed klantenbestand, bestaande uit individuen, families, kleine bedrijven, grote bedrijven, instellingen en overheden. Onze klanten staan centraal in wat wij doen.

Het Global Sponsoring & Events team maakt onderdeel uit van het Global Centre of Expertise Communications & Brand Experience en onze standplaats is het prachtige nieuwe ING kantoor Cedar in Amsterdam Zuidoost. Wij organiseren sponsoractiviteiten, wereldwijde conferenties en zakelijke evenementen op topniveau voor vele afdelingen binnen ING, voor intern en extern publiek.

De sponsoractiviteiten en evenementen worden gedreven door onze 'Think Forward' strategie en hebben als doel to“Empowering people to stay a step ahead in life and in business”. Jij mag meewerken aan het vertalen en activeren van de aangescherpte merkstrategie en de wereldwijde tagline: ‘do your thing’. Met ‘do your thing’ moedigen we mensen aan om dat te doen waar ze echt plezier in hebben en gelukkig van worden.

Wij organiseren evenementen op top niveau van A tot Z. Dit betekent dat wij evenementconcepten ontwerpen, we de achterliggende gedachte begrijpen, we een adviserende rol hebben en verantwoordelijk zijn voor de logistiek (bijv. geschikte locaties zoeken, communicatie met externe leveranciers voor audio visuele middelen, decoraties, entertainment, beveiliging, externe sprekers, het schrijven van minuut gedetailleerde draaiboeken, omgaan met financiën, etc.). Daarnaast zijn wij verantwoordelijk voor het uitnodigings- en evaluatieproces.

Gedurende je stage ga je aan verschillende exclusieve evenementen meewerken, waarbij zakelijke werelden samenkomen op de meest unieke locaties in Nederland en soms ook in het buitenland. Wij organiseren tussen de 80 en 100 evenementen per jaar, wat zorgt voor voldoende gelegenheid voor jou om mee te werken en te helpen met een breed scala aan evenementen.

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student die van aanpakken weet en zorgt voor resultaat!

· Jij bent een HBO of WO student op het gebied van Events, Sponsoring, Hotel, Marketing, Communicatie, (internationale) Bedrijfskunde of Leisure Management

· Jij hebt passie voor event management en hebt, bij voorkeur, al ervaring op dit gebied

· Jij bent flexibel met geen 9 tot 17 mentaliteit

· Jij bent proactief en hebt een hands-on mentaliteit

· Jij kan onafhankelijk te werk gaan en neemt verantwoordelijkheid

· Jij hebt goede communicatieve vaardigheden

· Jij kan je goed verstaanbaar maken met de Nederlandse en Engelse taal (schriftelijk en mondeling)

· Jij kan makkelijk werken met Microsoft Office (Word, Excel & PowerPoint)

· Jij bent ruimdenkend en denkt in oplossingen in plaats van problemen

· Jij bent scherp, nauwkeurig en stressbestendig

Waarom deze stage?

Met deze stage bij ING ga je werken in een internationale, dynamische en zakelijke omgeving. We gaan verder dan het traditionele bankieren en streven ernaar innovatief te zijn. Deze stage verschilt sterk van andere eventstages, omdat deze stage zakelijk gericht is. Het leert je niet alleen hoe je moet omgaan met deze zakelijke omgeving, maar ook hoe jij jezelf kan presenteren. Bovendien heeft de lange geschiedenis van studenten die bij ING werken geleid tot een goed persoonlijk begeleidingsproces door middel van kennis en aandacht vanuit ING voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Door gezamenlijke inspanning van ons, en van jou als stagiair, zullen wij er alles aan doen om samen met jou het beste uit jouw stage te halen. Maar onthoud dat jij degene bent die het moet aanpakken en het waar moet maken!

Belangrijke informatie over de stage

Er is alleen ruimte voor een meewerkstage en helaas niet voor een afstudeerproject.Deze fulltime stage, van een volledige werkweek van 36 uur, is beschikbaar vanaf februari 2020 voor een minimum van 5 maanden.

Voor vragen

Mascha Bekker Mascha.bekker@ing.com

Amanda Habing Amanda.habing@ing.com

Ben je geïnteresseerd?

Dan verzoeken wij je via de ING website officieel te reageren middels een CV en motivatiebrief.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ING

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages