Meewerkstage Online Marketing & Communicatie

Organisatie
Locatie
Utrecht
Opleidingsniveau
HBO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant

Zo ziet jouw baan eruit

Over de stage

De afdeling Marketing & Communicatie van RegioBank is een gezellige, informele afdeling met negen communicatieadviseurs en evenzoveel marketeers. We werken in teams, waarin verschillende specialisten met elkaar samenwerken aan campagnes en projecten. Jij wordt onderdeel van het team Digital met twee online marketeers en een contentmanager.

Je helpt ons om onze online communicatiemiddelen zo goed mogelijk in te zetten. Denk aan onze website, social media kanalen, Intranet en e-mailings. Daarnaast ondersteun je ook de zelfstandig adviseurs waar RegioBank mee samenwerkt (telefonisch en per mail) met hun online communicatie.

Je wordt o.a. verantwoordelijk voor:

  • Onze Contentmanager ondersteunen bij het beheren van www.regiobank.nl en het Extranet;
  • E-mailings opmaken en versturen naar onze adviseurs;
  • Je bepaalt de content voor onze social media kanalen mee en helpt bij de aansturing van het creatiebureau;
  • Meedenken over en meewerken aan (online) campagnes

Wil je graag specifieke kennis opdoen of bepaalde vaardigheden ontwikkelen? Daar is uiteraard alle ruimte voor! Je mag overal bij aansluiten, zodat je het maximale uit je stage kunt halen. Je wordt begeleid door een online Marketeer of contentmanager. Verder krijg je een aantrekkelijke stagevergoeding en het allerbelangrijkste: een uitdagende stageplek.

Dit krijg je van ons

Uitdagende stageopdracht

Veel ruimte om de stageopdracht naar eigen inzicht in te vullen, zodat je na je opleiding gemakkelijker een baan kunt vinden die goed bij je past. Dit betekent veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid.

Opbouw netwerk

De Volksbank is groot genoeg om jouw persoonlijke doelen waar te maken en compact genoeg om zichtbaar impact te hebben. Tijdens jouw stage heb je de mogelijkheid om een kennis te maken met diverse afdelingen. Je kunt aansluiten bij ons jongeren netwerk JongVolk.

Goede doorgroeimogelijkheden

Ben jij enthousiast, heb je een frisse blik en wil je graag collega worden? Wij gaan graag in gesprek met je over een volgende stap!

Flexibele werkomgeving

We kiezen voor een goede balans tussen werk en vrije tijd. Jij bepaalt - in overleg - zelf wanneer je werkt. 4x9 of om de files heen reizen is geen probleem.

Jouw kwaliteiten

Wij zijn op zoek naar een student die (ook) zelfstandig werkt, doorpakt en het leuk vindt om anderen enthousiast te maken voor zijn of haar ideeën.

Daarbij:

  • Heb je kennis van en interesse in social media;
  • Heb je snel door hoe een content managementsysteem of e-mailtool werkt;
  • Volg je een HBO studie in de richting van Commerciële economie, (online) marketing of Communicatie (3e of 4e jaar).
  • Kun je foutloos schrijven.

*Naast de beschreven werkzaamheden is er ruimte voor een (afstudeer)project.

Bij voorkeur start je per 1 februari 2020 met je stage bij RegioBank. Afhankelijk van je beschikbaarheid en wensen vanuit je studie, kun je 4 tot 6 maanden bij ons aan de slag.

Solliciteren?

Klik op de "sollicitatie button" en reageer op deze vacature. Laat je motivatie en CV achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Nicky Mocking, E: nicky.mocking@devolksbank.nl.

Over...

De Volksbank gaat met de merken ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank en SNS de uitdaging aan om de menselijke maat in bankieren terug te brengen. Samen willen wij het huidige bankenlandschap in Nederland opnieuw vormgeven en oprecht de belangen van onze klanten voorop zetten door verantwoorde keuzes te maken in onze bedrijfsvoering.

Gewoon even binnenlopen voor een vraag of een goed advies. Een kantoor om de hoek, waar je de adviseur kent en je je geldzaken regelt zoals jíj dat wilt. Dat is typisch RegioBank. En dat kan op meer dan 500 plekken in Nederland in dorpen en kleine steden bij zelfstandige adviseurs. Naast dichtbij huis je geldzaken regelen, zet RegioBank zich in voor de leefbaarheid in de buurt.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: de Volksbank

Locatie: Utrecht

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages